Cirkus för alla

Inom cirkusen finns det rum för alla. Kom och testa hos oss!

Chilla med Cirkör

För alla åldrar och helt gratis. Här får du möjlighet att prova på cirkus, träna parkour, hänga i våra chillouthörnor, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul! Chilla med Cirkör är kostnadsfritt och kravlöst – du är varmt välkommen oavsett om du vill träna eller bara fika och titta på. Vårens Chilla-datum:
  • 27 februari kl. 14-18
  • 27 mars kl. 14-18
  • 24 april kl. 14-18
Höstens Chilla-datum:
  • 25 september kl. 14-18
  • 30 oktober kl. 14-18
  • 27 november kl. 14-18

Dropin-träning

På dropin-träningen kan du själv bestämma vad du vill träna! Det finns två pedagoger på plats som leder uppvärmning och ger tips och råd i mån av tid. Pedagogerna har också ansvar för säkerheten. För att få träna på drop-inträning behöver man vara minst 7 år och medlem i Cirkus Cirkör ideell förening. Yngre barn måste ha en vuxen person med på plats. Medlemskap kan lösas på plats men det går fortare att gå till vår anmälningssida!

Tider våren 2022 med start vecka 4 och avslut vecka 17

• Drop-in träning i nycirkus onsdagar klockan 19.15-20.45 - Cirkushallen Alby
  • Drop-in träning i nycirkus torsdagar klockan 17.30-19.00  - Cirkushallen Alby

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!