Föreläsningar & workshops

Vi får kommunledningar att flyga och företag att balansera på gränsen mellan risk och möjlighet.

Foto: Mattias Edwall

Vad kan vi göra för dig?

Vad kan cirkusens olika discipliner lära oss om mod och tillit? Hur kan galenskap vara kvalitativ? Vad är ett Cirkushjärta? Cirkör erbjuder unika upplevelseföreläsningar där forskning möter cirkuskonst.

Inspirerade av Cirkus Cirkörs ledord och forskning har vi tagit fram en intern ledarskapsträning till alla ledare/projektledare inom The Absolut Company.

Anna Kamjou Reuterswärd

En föreläsning med Cirkör

Med artistmedverkan, prova-på eller workshops tilltalas flera sinnen och deltagarna får en djupare förståelse för ämnet. Artisterna konkretiserar föreläsningen med sina akter och deltagarna får en direkt fysisk upplevelse i kombination med intellektuell stimulans.

Cirkus Transfer

Den som flyger högt måste räkna med att bli fångad för att kunna utföra sitt trick. Vad kan cirkusartister lära företag om tillit? Vi erbjuder dig och din grupp att själva utforska färdigheter och förhållningssätt från cirkusvärlden i konceptet Cirkus Transfer.

Foto: Mattias Edwall

Forskning & Innovation

Konsten och vetenskapen har mycket gemensamt. Båda utforskar vi vad det är att vara människa, orsak och verkan, paradoxerna, det ljusa och det mörka. På Cirkör forskar och innoverar vi både akademiskt, tekniskt och konstnärligt.

Inspireras av våra ledord

Uppkäftigt engagemang

Läs mer

Cirkör event. Foto: Nicklas Fransson

Kvalitativ galenskap

Läs mer

Foto: Mattias Edwall

Solidarisk individualism

Läs mer

Vi hörs väl?

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!