Föreläsningar och workshops

Vi får kommunledningar att flyga och företag att balansera på gränsen mellan risk och möjlighet.

Foto: Mattias Edwall

Vad kan vi göra för dig?

Vad kan cirkusens olika discipliner lära oss om mod och tillit? Hur kan galenskap vara kvalitativ? Vad är ett Cirkushjärta? Cirkör erbjuder unika upplevelseföreläsningar där forskning möter cirkuskonst.

Inspirerade av Cirkus Cirkörs ledord och forskning har vi tagit fram en intern ledarskapsträning till alla ledare/projektledare inom The Absolut Company.

Anna Kamjou Reuterswärd

En föreläsning med Cirkör

Med artistmedverkan, prova-på eller workshops tilltalas flera sinnen och deltagarna får en djupare förståelse för ämnet. Artisterna konkretiserar föreläsningen med sina akter och deltagarna får en direkt fysisk upplevelse i kombination med intellektuell stimulans.

Undermän: Foto: Mats Bäcker

Tillitstrampolin

Den som flyger högt måste räkna med att bli fångad för att kunna utföra sitt trick. Vad kan cirkusartister lära företag om tillit? Vi erbjuder dig och din grupp att själva utforska färdigheter och förhållningssätt från cirkusvärlden i konceptet Tillitstrampolin. Tillsammans frigör ni kapacitet och kreativitet genom att tillitsbygge.

7 discipliner – oändliga möjligheter

Cirkusartister övar sin tillit till andra, sin förmåga att bedöma risker, sin kapacitet till samarbete och sin hängivenhet tio meter upp i luften, med målsättningen att skyddsnätet ska bort… Att göra och visa det som ingen gjort förut, i det konkreta och fysiska, är cirkusens uppgift. Endast vetskapen att allt är möjligt, ihopparad med acceptansen och lärandet från 1000 misslyckanden, kan skapa det nya. Vi kallar dessa förmågor för Circus Transfer och menar att cirkusartistens kunskaper om misslyckandet, närvaron, tilltron och samarbetet kan föras vidare, med cirkusens metoder.

Inspireras av våra ledord

Uppkäftigt engagemang

Läs mer

Cirkör event. Foto: Nicklas Fransson

Kvalitativ galenskap

Läs mer

Foto: Mattias Edwall

Solidarisk individualism

Läs mer

Ta rädslan i handen och hoppa

Henrik Agger. Foto: Håkan Larsson

Var med oss i Circus Transfer

Allt kan hända om du befinner dig 10 meter upp i luften utan skyddslina. Cirkus är konst på liv och död. Cirkusens lärdomar kan används i samhället, i arbetslivet och i privatlivet. Det kallar vi Cirkus Transfer.

Kontakt

Katta Pålsson

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!