Cirkör för arrangörer

Boka en föreställning till din scen eller festival

Cirkus Cirkör, together with its director Tilde Björfors, represent an innovative form of theatre that knows how to blend humour and circus elements, not forgetting the contact with the audience and attention to social topics.

Premio Europa Per Il Teatro

Cirkus Cirkör är norra Europas största cirkuskompani. Våra prisbelönta föreställningar har setts av 3 miljoner människor i över 30 länder – och vi skulle älska att spela hos dig!

På turné just nu

Nära att boka? Vi har en separat webbplats med information anpassad för dig som arrangör. Klicka på en föreställning för att läsa mer!

Knitting Peace. Foto: Mats Bäcker

Knitting Peace

Läs mer

Trassligt. Foto: Alex Hinchcliffe

Trassligt

Läs mer

Dyk in i Cirkörs universum

Vad drömmer du om att boka? Låt dig inspireras av vår kompletta föreställningskatalog! Även äldre koncept kan återupptas och förnyas i samarbete med dig som arrangör.

Knitting Peace

Knitting Peace på turné sedan 2013

I en poetisk cirkusföreställning fylld av garn, trassel, linor och trådar vävs frågeställningar om strävan och stickning samman med hisnande artisteri, loopad livemusik och suggestiv scenografi. Fem cirkusartister skapar en magiskt vacker värld av rep och garn, dit publiken bjuds in för att omslutas av gåtfull musik, känslig poesi och kraftfull strävan efter meningsfullhet.

Kika in på repetitionerna

På Cirkus Cirkör arbetar en internationell grupp artister i världsklass. Knitting Peace är liksom de flesta av våra föreställningar skapad genom en kollektiv, utforskande process med fokus på innovation och konstnärliga kvalitéer.

Foto: Sanna Lindberg

En världsomspännande fredsrörelse

Under sin resa runt om i världen har Knitting Peace engagerat och mött fredsstickare som delat med sig av sina verk och tankar kring att sticka fred. Mängden stickningar som kommit in har varit överväldigande och det är tydligt att kombinationen cirkus, strävan och stickning har växt till en rörelse som spänner över flera kontinenter.

Inte bara på scen

Vår eventavdelning har 25 års erfarenhet av att göra det omöjliga möjligt. Vill du boka en platsanpassad show eller utvecka ett nytt koncept tillsammans med oss? Läs mer om EVENT!

Visst kan man hoppa bungy från en luftballong!

Pust: En poetisk och nervkittlande hyllning till cirkuskonstens tidlösa innovationskraft. När pandemin förhindrade folksamlingar lät vi cirkusen flyga luftballong över Stockholm i ett unikt samarbete med Stockholms Kulturfestival.

Akrobater och konstsimmare i och över Stockholms ström

Aquanauts föddes ur ett unikt samarbete mellan konstsimmare och nycirkusartister, som skapat en platsspecifik föreställning framförd i vatten, luft och eld.

Hela vägen ut på gatan

En föreläsning eller en internationell fredsrörelse? En Cirkörföreställning är inte bara en föreställning – vi arbetar ofta och gärna med ad-ons och koncept som löper parallellt med turnéerna.

Utställningar

Föreläsningar & Workshops

Alla världsdelar utom Antarktis

Komplett turnéhistorik

Vi har spelat i alla världsdelar utom Antarktis. Vill du veta om vi har besökt din stad? Kolla in vår kompletta turnéhistorik!

Några av våra samarbeten genom åren

Dramaten

Folkoperan

Philip Glass

Malmö Opera

Malmö Stadsteater

Orionteatern

Västmanlands Teater

Stora Teatern

Folkets Hus och Parker

Subtopia

Kontakta oss

Vi skulle älska att prata vidare om vad vi kan göra på din scen och hur vi kan samverka.

Irene Ramilli

Internationella turnéer
+46 76 056 58 74
alt. +39 388 44 71 522

Event & Koncept

Vill du boka oss till ett event eller utveckla något helt nytt tillsammans med oss? Kika in hos vår eventavdelning!

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!