Cirkusliv

I sommar gör äntligen konceptet Cirkusliv comeback

Varje dag innan föreställningen Pippi på Cirkus bjuds det på spektakulär cirkusshow med akrobater, jonglörer och överraskningar både i luften och på marken. Cirkusliv intar platsen utanför Cirkus på Djurgården i Stockholm och vi vågar nästan lova att ni aldrig sett något liknande förut!   Alla är välkomna att komma förbi och kolla!

Medverkande

Idé & regi: Jesper Nikolajeff
Grafisk form scenografi: Karin Robérts
Kostymdesign: Jonas Holmqvist
Cirkusteknik-design: Bruno Frenette, Jesper Nikolajeff, Ulf Poly Nylin

Artister:
Desiree Holmqvist: cirkusdirektör, luftakrobat
Douglas Magnusson: jonglör
Robert Moon Smith: akrobat
Klara Sköldulf Philipp: lindansare
Victor Unden: akrobat
Leon Le Nestour: akrobat
Anna-Maija Nyman: luftakrobat

Elever från Cirkusgymnasiet:
Josefine Lindevall
Sophie Malmberg
Tuvia Andersson
Uo Cselenyi
Selma Berge

Tekniker: Tove Froste Myrin

Pippi vänder upp och ner på Cirkus i sommar! Världspremiär 1 juli 2022

Cirkus Cirkör och Björn Ulvaeus presenterar en episk re-make av Astrid Lindgrens klassiska karaktär och lika klassiska berättelse om det starkaste och modigaste vi har - Pippi! Gör dig redo för en nyskriven, musikalisk virvelvind utan skyddsnät som trotsar tyngdlagen med en minst sagt svindlande ensemble och flygande orkester. Nu åker vi! Spelas endast under 6 veckor!

”Det var den bästa skoldagen i åk 4. Så roligt har vi aldrig haft!”

Under 2003 fick närmare 15 000 barn i olika svenska städer oväntat besök av Cirkusliv – en heldagshappening med upptåg och föreställning för mellanstadie­skolor.

Roligt när rektorn fick gå upp på scen med Mahatma. När han stoppade in gafflarna i näsan

När Cirkusliv anlände togs hela skolgården, klassrummen och matsalen över av artisterna och deras ekipage bestående av musiker, kock, chaufför, gäster och vänner. Barnen fick hjälpa till och rigga inför föreställningen som gavs vid dagens slut. Hela cirkusföljet gjorde skolgården till sitt hem för en dag, övernattade på skolgården och drog sedan vidare morgonen därpå till nästa skola.

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!