Cirkör på fest & event

Sveriges främsta cirkusproducenter

Mycket hjärta och enorm kompetens

Camilla Kempe, Senab Interior

Kungar, Påven och Madonna har sett oss uppträda. Vi har flugit luftballong över Stockholm, hissat upp konstsimmare i en lyftkran och uppträtt på både MTV-galan, Nobelbanketten några tusen kick-offer och företagsevent. Vad ska vi göra härnäst?

Unikt & flexibelt

Vi har både färdiga koncept inspirerade av våra turnérande föreställningar och kreativiteten att skapa något helt nytt. Utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål bygger vi en oförglömlig upplevelse för just din publik.

Vad drömmer du om att boka? Vår verksamhet sträcker sig från explosiv underhållning till inspirerande workshops och föreläsningar. Vill du ha innovativ scenkonst som utforskar konferensens tema? Artister som minglar och är värdar på din fest? Eller ska vi kanske skicka upp bolagsstyrelsen att gå på lina?

Inspireras av vår förställningskatalog

Vad är egentligen cirkus? Vad är möjligt att göra? Dyk in i vår föreställningskatalog för att låta dig inspireras av cirkusens universum.

Site Specific

Ta fram platsens magi med skräddarsydda koncept! Vi har skapat föreställningar i luften, under vattnet, i kontorslandskap, på husfasader, i konsthallar och i nedlagda industrilokaler.

Visst kan man hoppa bungy från en luftballong!

Pust: En poetisk och nervkittlande hyllning till cirkuskonstens tidlösa innovationskraft. När pandemin förhindrade folksamlingar lät vi cirkusen flyga luftballong över Stockholm i ett unikt samarbete med Stockholms Kulturfestival.

Akrobater och konstsimmare i och över Stockholms ström

Aquanauts föddes ur ett unikt samarbete mellan konstsimmare och nycirkusartister, som skapat en platsspecifik föreställning framförd i vatten, luft och eld.

Föreläsningar & Workshops

Låt cirkusen utmana och inspirera

Letar du efter en workshop, upplevelseföreläsning eller prova-på? Med cirkusen som ledstjärna drivs vi av att inspirera människor att utmana sig själva och tänka att allt är möjligt. Vi forskar, labbar, föreläser och utbildar.
En akrobat går i brygga över krossat glas
En luftakrobat utför tricks i luftring, i ett stort trapphus
En cirkusartist hänger i lina framför en stor betongvägg

Vi hörs väl?

Eventbokningar

Hör av dig till event@cirkor.se

Boka hel föreställning

Är du ute efter en hel föreställning? Då vill du hoppa över till sidan för arrangörer!

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!