Cirkör på fest & event

Vi kraschar partyt

 • Unikt & flexibelt

  Vi har både färdiga koncept inspirerade av våra turnérande föreställningar och kreativiteten att skapa något helt nytt. Utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål bygger vi en oförglömlig upplevelse för just din publik.

 • Inspireras av vår förställningskatalog

  Vad är egentligen cirkus? Vad kan akrobater och artister göra? Dyk in i vår föreställningskatalog för att låta dig inspireras av cirkusens universum. 

 • Hellre delta än titta på?

  Letar du efter en workshop, upplevelseföreläsning eller prova-på? Med cirkusen som ledstjärna drivs vi av att inspirera människor att utmana sig själva och tänka att allt är möjligt. Vi forskar, labbar, föreläser och utbildar.

Site Specific

 • Visst kan man hoppa bungy från en luftballong!

  Pust: En poetisk och nervkittlande hyllning till cirkuskonstens tidlösa innovationskraft. När pandemin förhindrade folksamlingar lät vi cirkusen flyga luftballong över Stockholm i ett unikt samarbete med Stockholms Kulturfestival.


 • Akrobater och konstsimmare i och över Stockholms ström

  Aquanauts föddes ur ett unikt samarbete mellan konstsimmare och nycirkusartister, som skapat en platsspecifik föreställning framförd i vatten, luft och eld.


Kungar, Påven och Madonna har sett oss uppträda. Är det din tur?

Eventbokningar

Eventbokningar

Hör av dig till event@cirkor.se

Boka hel föreställning

Boka hel föreställning

Är du ute efter en hel föreställning? Då vill du hoppa över till sidan för arrangörer!

Följ Cirkör!

Turnéplaner, kurser, sociala projekt och allt annat vi har på gång: Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om allt som är relevant för både arrangörer, publik och dig som bara är nyfiken på cirkus.