Cirkör på fest & event

Vi kraschar partyt

 • In circus, no ordinary rules apply. That gives us the freedom to redefine the very essence of top-tier entertainment.

  Saara Ahola, konstnärlig ledare Event
 • Unikt & flexibelt

  Vi har både färdiga koncept redo att bokas, och kreativiteten att skapa något helt nytt. Utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål bygger vi en oförglömlig upplevelse för just din publik.

  Scrolla ner för att läsa mer om prisnivåer, våra koncept och vad du behöver tänka på när du släpper in cirkusartister på festen.

Sofistikerade volter eller barnförbjuden pyroteknik?

 • Acrobatic Explosion

  Vi skickar våra allra skickligaste akrobater att fylla golvet och luften med handstående, volter och hisnande parakrobatik. I färgglad skrud kastar vi oss högt över dina gästers huvuden och får dem att sätta champagnen i halsen med cirkusakter som trotsar gravitationen.

 • Crash & Boom

  Knivkastning, pyroteknik och våra allra bästa chockeffekter! Vi kraschar festen och ser till att den blir röjig på ett sätt som bara Cirkör kan. Håll i hatten, se till att armar och ben är ur vägen och kontrollera att brandlarmet fungerar – nu blir det åka av.

 • Nordic Noir

  Elegans som får det att fladdra i magen. Några av norra Europas skickligaste cirkusartister bjuder dina gäster på en barrdoftande uppelvelse som lyfter evenemanget till nya höjder. Det är vackert och stilrent – men för den sakens skull inte mindre svindlande.

 • Fun & Active

  Ett familjevänligt fyrverkeri med en stor portion glädje och humor. Med färggranna kostymer och en alldeles äkta cirkusvagn passar den här showen extra bra utomhus. Konceptet är sprunget från skolföreställningen Extra allt och det maxade Cirkusliv, och vi låter gärna både stora och små aktivt prova på konsterna efter showen.

 • Can You Knit Peace?

  Inspirerade av succéföreställningen Knitting Peace skapar vi ett event som väcker eftertanke. I scenografiska element stickade av vita trådar och balanserandes på stora garnnystan bjuder vi in publiken i vår strävan efter fred. Går det att sticka fred? Är fred på jorden möjligt?

Storleken räknas

Alla event är unika, men om du behöver visa ekonomichefen något kan du utgå från paketen nedan.

 • Mindre

  En till två artister tar över lokalen med cirkusnummer på högsta nivå. Under eventet bjuder de på tre till fyra akter mitt i minglet eller från lokalens scen.

  Det lilla paketet börjar från 20 000 kronor.

 • Mellan

  Tre till fem artister flyger högt i luften och dansar på väggarna i en platsspecifik show skapad för just er lokal. De bjuder på fem till sex akter under kvällen, och beroende på vilket koncept vi utgår ifrån tar vi gärna med en livemusiker.

 • Stor

  Fem till sju cirkusartister, och kanske en livemusiker, fyller lokalen med en maxad show speciellt skapad för dina gäster. Showens längd och tider skräddarsys efter just ditt evenemang.

Boka ett vansinnesprojekt

Ute efter något som får världspressen att sätta i halsen? Det finns nästan inget vi inte kan göra.

 • i brist på scen: luftballong

  När pandemin förhindrade folksamlingar lät vi cirkusen flyga luftballong över Stockholm i ett unikt samarbete med Stockholms Kulturfestival. Luftakrobatik, väggdans och bungy jump fungerar utmärkt på hundra meters höjd!


 • Att hänga konstsimmare från en lyftkran

  Vår enorma utomhusshow Aquanauts föddes ur ett unikt samarbete mellan konstsimmare och cirkusartister. I Sverige och världen får vi publiken att hålla andan med ett levande konstverk i eld, luft och vatten.


 • Kan man bara hänga upp folk i taket?

  Nej, men vi kan. De olika cirkusdisciplinerna kräver förstås olika mått av förberedelser på platsen, men hos oss hittar du några av världens främsta cirkusriggare och -tekniker. Vi pratar tillsammans igenom vad som är möjligt att göra i just din lokal – ofta är det mer än du tror.

 • Hellre delta än titta på?

  Letar du efter en workshop, upplevelseföreläsning eller prova-på? Med cirkusen som ledstjärna drivs vi av att inspirera människor att utmana sig själva och tänka att allt är möjligt. Vi forskar, labbar, föreläser och utbildar.

Behöver du mer inspiration?

Banquine

Banquine

Språngbräda

Språngbräda

Alla discipliner

Alla discipliner

Följ Cirkör!

Turnéplaner, kurser, sociala projekt och allt annat vi har på gång: Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om allt som är relevant för både arrangörer, publik och dig som bara är nyfiken på cirkus.