Utställningar

Mer än en föreställning, ett världsomfattande fredsprojekt, en livsstil, en annan värld. Våra föreställningar lever vidare i andra former.

  • Garn, cirkus och fred

    Knitting Peace började som en föreställning men växte till en internationell fredsrörelse. Tusentals stickningar välde in. En utställning föddes. På Armémuseet i Stockholm visades utställningen i ett år. I Borås blev det en pandemisäker utomhusföreställning i skyltfönster över hela staden. Idag följer utställning med till teatrar, fojaéer och gator där Knitting Peace spelas.

  • Karolina Henkes drömska cirkusvärld

    Fotografierna från Circus Days and Nights lever även när ridån gått ner. I Karolina Henkes värld bjuds du in till en drömsk cirkusvärld frikopplad från vardagens begränsningar.

    Karolina Henke har ställts ut på Fotografiska, Moderna Museet, Kulturhuset 750 year celebration, ArkDes, Dansmuseet, Kungliga Operan, Värmlands Museum, Virserum Konsthall, Tomelilla Konsthall, Abecita Popkonst & Foto, Varbergs fästning, och utomhus i Kungsträdgården.

Följ Cirkör!

Turnéplaner, kurser, sociala projekt och allt annat vi har på gång: Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om allt som är relevant för både arrangörer, publik och dig som bara är nyfiken på cirkus.