We Miss You Days and Nights

Fotoutställningen av Karolina Henke, som har följt ensemblen i föreställningen Circus Days and Nights.

På scen, från en luftballong eller på ett torg mitt i stan  Cirkus Cirkör hittar ständigt nya sätt att möta publiken. Inspirerade av sin senaste produktion, den nyskrivna operan Circus Days and Nights av legendaren Philip Glass, har Cirkus Cirkör och fotografen Karolina Henke tagit fram utställningen We miss you days and nights.

– När jag kom in i Cirkörs cirkusuniversum var det som att jag hittat det jag inte visste att jag längtat efter kanske hela livet. Jag hittade hem! Här drömdes det inte bara om att göra helt omöjliga saker – de gjorde det också. Högt i tak för olikheter och där styrkan och kreativiteten hittas såväl i det udda, som i de gemensamma nämnare som nu förenar oss. Allt det här vill jag vara med och berätta om och dela med mig av till andra

Karolina Henke

Galleri

Utställning hos dig?

Har du en plats som skulle passa perfekt för en fotoutställning med cirkus? Hör av dig till oss!