You are here

Kick off i Cirkörhuset

En kick-off med Cirkör är gränslös, annorlunda och ett minne för livet.

  • Cirkör Event. Foto: Christina Simpson

Cirkörhuset

Twitter icon
Facebook icon

Ett event i Cirkörhuset bjuder på oändliga möjligheter. Ta med dig dina medarbetare till den extraordinära plats vi kallar vårt hem.

”Det vart otroligt lyckat och uppskattat!”

Anna Bonnevier, Head of design, Odd Molly

Cirkörhuset är en välkomnande mötesplats där elever, amatörer och proffs tränar sida vid sida och hela huset andas Cirkörs värdeord: Uppkäftigt Engagemang, Kvalitativ Galenskap och Solidarisk Individualism.

Prova att tänka som en cirkusartist och låt de olika cirkusdisciplinerna inspirera er i ert arbete kring värdeord och personalutveckling.

Här är enda platsen i världen där chefen flyger fram över marken, er personalansvarige förvandals till jonglör, skrivbordsgrannar blir parakrobater och ekonomichefen går på lina! Vi förenar glädje med utveckling och förhöjer och förtydligar ert företags värdeord.

”Det blev en kreativ och spännande workshop där alla sinnen var med. En inspirerande förmiddag som verkligen blev ett härligt avslut på vår process.”

Lotta Gusterman, Projektledare, Stockholms stad Kulturförvaltningen

Cirkusartister i absolut världsklass tar er med på en nervkittlande resa in i cirkusens hjärta där det till synes omöjliga blir möjligt.

”En oförglömlig kväll där vi bjöds på god mat och en fantastisk föreställning.”

Hans Björkman, marknadschef, Seco Nordic

Kontakta oss gärna för att få tankar och idéer till ditt egna unika event.

Tillgänglighet

Två parkeringsplatser för personer med nedsatt rörelseförmåga finns i närhet till Cirkörhusets entré. I Cirkörhuset är det till stor del fritt från trösklar och alla dörrar mäter minst 80 cm i bredd. Hiss till det övre planet finns. Dock saknas ramp för den nivåskillnad som finns på övre plan. Det finns en tillgänglighetsanpassad toalett. Cirkörhuset är inte synskadeanpassat.