Cirkörhuset

Norra Europas modernaste cirkushus

Cirkörhuset är en av norra Europas modernaste cirkusbyggnad och består av flera hallar. Det är här i vårt cirkushus du som student tränar cirkusens olika discipliner och utvecklar ditt konstnärskap. I lokalerna tränar professionella cirkusartister sida vid sida med gymnasie-elever. Cirkörhuset ligger i Alby, en söderförort i Stockholm, i Subtopiaområdet.

Vår cirkushall är en kreativ hubb för utvecklingen av konstformen cirkus. Här skapas Cirkörs stora, turnerande produktioner, barn, unga och vuxna tränar cirkus på olika nivåer, hit kommer skolor och företag på besök för att få uppleva cirkusens magiska värld och utmana kroppens fysiska och mental gränser. Cirkushuset är en plats där det omöjliga blir möjligt.

Subtopia är ett kreativa kluster där artister, filmproducenter, cirkuskompanier, ideella föreningar och andra kreatörer arbetar med att förverkliga sina drömmar och göra världen lite bättre.

I Subtopia finns över 80 organisationer, företag samt utbildningar och mer än 200 personer kommer hit och arbetar varje dag.