Öppen träning

Vill du prova på cirkus, träna utanför kursverksamheten eller mest spana in våra lokaler? Då har du hittat rätt!

Chilla med Cirkör

För alla åldrar och helt gratis. Här får du möjlighet att prova på cirkus, träna parkour, hänga i våra chillouthörnor, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul!

Chilla med Cirkör är kostnadsfritt och kravlöst – du är varmt välkommen oavsett om du vill träna eller bara fika och titta på. Du behöver inte föranmäla dig, det är bara att dyka upp.

Plats: Cirkörhuset i Alby

Vårens Chilla-datum:

26 februari kl. 14:00-18:00
26 mars 14:00-18:00
30 april kl. 14:00-18:00

Dropin-träning

På dropin-träningen kan du själv bestämma vad du vill träna! Du är välkommen oavsett om du redan går en kurs eller vill prova på för första gången. Vi har två pedagoger på plats som leder uppvärmning, har koll på säkerheten och ger tips och råd i mån av tid. Onsdagstiderna passar extra bra för dig som är vuxen, på grund av den senare tiden.

Vår cirkushall är topprustad med det mesta du kan behöva för att träna både olika cirkusdiscipliner och parkour. Hör av dig om du vill försäkra dig om någon speciell utrustning!

För att få träna på dropin behöver du vara medlem i Cirkus Cirkör ideell förening. Medlemskap kostar 59 kronor och kan lösas på plats, men det går fortare att gå till vår anmälningssida!

Drop-in träningen är gratis för dig som bor i Botkyrka. För dig som inte bor i Botkyrka kostar träningen 50 kronor.

Barn under 7 år är välkomna i vuxet sällskap.

Tider våren 2023, med start 1 februari:

Onsdagar kl. 19:15-20:45
Torsdagar kl. 17:30-19:00

Träning för artister

Professionella artister kan träna dagligen hos oss, i norra Europas största cirkushall. Träningen arrangeras i samarbete med Manegen och kontakt sker via dem. Läs mer om dina möjligheter som professionell cirkusartist HÄR!

Sluta drömma, börja hjula!

Vi har kurser för alla åldrar och förkunskaper i Alby och Göteborg.

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!