Öppen träning

Vill du prova på cirkus, träna utanför kursverksamheten eller mest spana in våra lokaler? Då har du hittat rätt!

Chilla med Cirkör

För alla åldrar och helt gratis. Här får du möjlighet att prova på cirkus, träna parkour, hänga i våra chillouthörnor, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul!

Chilla med Cirkör är kostnadsfritt och kravlöst – du är varmt välkommen oavsett om du vill träna eller bara fika och titta på. Du behöver inte föranmäla dig, det är bara att dyka upp.

Plats: Cirkörhuset i Alby

Höstens Chilla-datum:

25 september kl. 14:00-18:00
30 oktober kl. 14:00-18:00
27 november kl. 14:00-18:00

Dropin-träning

På dropin-träningen kan du själv bestämma vad du vill träna! Det finns två pedagoger på plats som leder uppvärmning och ger tips och råd i mån av tid. Pedagogerna har också ansvar för säkerheten. Vår cirkushall passar bra både för dig som tränar cirkus och parkour.

För att få träna på dropin behöver du vara minst 7 år och medlem i Cirkus Cirkör ideell förening. Yngre barn måste ha en vuxen person med på plats. Medlemskap kan lösas på plats men det går fortare att gå till vår anmälningssida!

Tider hösten 2022, med start 7 september:

Onsdagar kl. 19:15-20:45
Torsdagar kl. 17:30-19:00

Träning för artister

Professionella artister kan träna dagligen hos oss, i norra Europas största cirkushall. Träningen arrangeras i samarbete med Manegen och kontakt sker via dem. Läs mer om dina möjligheter som professionell cirkusartist HÄR!

Sluta drömma, börja hjula!

Vi har kurser för alla åldrar och förkunskaper i Alby och Göteborg.

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!