"En möjlighet är en risk och en riskär en möjlighet"
Elev i femte klass
 • På scen & biljetter
  Foto: Mattias Edwall
  Premiär 2016

  Limits

  Limits är Cirkus Cirkörs kommande stora nycirkusföreställning i regi av Tilde Björfors.

  På klassiskt Cirkus Cirkörmanér kommer Limits att vända upp och ner på perspektiven. Med kraft, möjlighetsfokus och uppkäftigt engagemang balanseras en värld av flykt, migration och nya gränser mot artisternas personliga gränser i form av risk, smärta, gruppen och kroppens begränsningar.

  From Fear to Action / Vik en pappersbåt.

  Läs mer och boka biljett

 • Nycirkusträning
  Cirkuslek, Cirkus Cirkör. Foto: Linnea Svensson Arbab
  Cirkuslek - lek och koordination

  Kurs för 5-6 åringar

  Har du ett nyfiket barn med mycket spring i benen? På kursen Cirkuslek får barnen prova lindans, jonglering, trapets och akrobatik. Fokus ligger på att leka och ha roligt tillsammans. I slutet av terminen bjuder vi in nära och kära till en uppvisning. Boka kurs här!

 • Pedagogik & workshops
  Foto: Elin Bryngelson

  Cirkushoppet – Drömma, Skratta, Våga

  Cirkus Cirkör och Clowner utan Gränsers projekt ska ge människor på flykt ett varmare välkomnande till Sverige och genom cirkusträning, skratt och lek skapa framtidstro och stunder av lättnad på asylboenden runt om i hela landet.

  Projektet finansieras av PostkodLotteriets Kulturstiftelse

 • Cirkör LAB

  Residens höst / vinter 2016

  Horisonter 27 juni - 9 juli, Arturo Gaskins 15 aug - 15 sep, Cirkushoppet 16 sep - 30 sep, Stina Otterström 3 okt - 16 okt, Reija Tapaninen 24 okt - 30 okt, Aedin Walsh 30 okt - 13 nov, Grete Gross 14 nov - 4 dec

 • Nycirkusgymnasium
 • Företag & event
  Cirkör Event, foto: Christina Simpson
  En dag full av cirkusmagi

  Personaldag i Cirkörhuset

  Ta med dig dina medarbetare till en extraordinär plats där alla, oavsett förutsättning, får prova på cirkus. Under dagen får ni ta del av Cirkus Cirkörs unika värdegrund och företagsfilosofi i en inspirerande föreläsning genomsyrad av Solidarisk Individualism, Uppkäftigt Engagemang och Kvalitativ Galenskap. Cirkusartister i absolut världsklass tar er med på en nervkittlande resa in i cirkusens hjärta där det till synes omöjliga blir möjligt. En kick-off med Cirkör är gränslös, annorlunda och ett minne för livet. Allt anpassat efter dig och dina medarbetare.

  Läs mer om Cirkörs event!

Allt är möjligt