Passa in

Passa in

Tre vänner i en färgstark värld försöker hitta sin egen plats. Kanske är de olika färger eller rentav en blandning av allt?

I Passa in får vi träffa tre olika karaktärer. Vem är vem? Visst är de lika? Eller är de i själva verket helt olika? Med hjälp av luftakrobatik, lindans och parakrobatik tar artisterna med publiken på en färgglad resa som både berör och engagerar.

Passa in är en hisnande cirkusshow om samarbete, tillit och att hitta sin egen plats. Showen är ordlös och fungerar utmärkt att spela för grupper med olika språkbakgrunder.

Showen skapas av Cirkus Cirkörs pedagogiska verksamhet som har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med cirkus i skolan.

Show + workshop = en kulturell och fysisk upplevelse.

Skratt, pirr i magen och känslan av att ha vågat prova något nytt och ha sett trick de aldrig sett förut. Cirkus de Luxe är en oslagbar kombo av att få se en cirkusshow på högsta nivå och sedan själv få prova cirkus! Eleverna möter artisterna efter showen och får testa kreativa utmaningar för både kroppen och hjärnan, själva och i samarbete med andra, utifrån varje individs egna förutsättningar.

Medverkande

Artister: Stina Otterström, Arttu Lahtinen, Einar Kling-Odencrants
Scenografi: Cajsa Lindegren
Kostym: Dea Lundström
Koncept: Fanny Senocq