Foto: Mats Bäcker

Säljare & Turnéläggare för att få ut cirkus i hela världen!

Cirkus Cirkör grundades 1995 och har sedan starten arbetat både konstnärligt och pedagogiskt med visionen att förändra världen med nycirkus. Vi turnerar med våra föreställningar över hela världen och bedriver en uppsökande pedagogisk verksamhet från Korpilombolo till Ystad och utvecklar hela tiden nya koncept och erbjudanden. Nu behöver vi ett team för att satsa oss ur pandemin och ta världen med storm!

Vill du jobba som säljare & turnéläggare på Cirkus Cirkör?

Hos oss är du med och skapar förutsättningar för vårt arbete med samtida cirkus som en del av konstnärlig, pedagogisk och samhällelig utveckling. Du kommer att vara en viktig del av ett säljteam som kommer att bestå av en person med säljansvar för strategi, relationer och kommunikation och av säljare & turnéläggare för att få ut våra produktioner och koncept på scener över hela världen.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att:

  • Sälj och turnéplanering  av Cirkörs produktioner till arrangörer och scener
  • Skapa nationella och internationella relationer
  • Budgetera, kalkylera och planera för turnéer
  • Skapa och skriva avtal med arrangörer och scener
  • Sammanställa och tillgängliggöra arrangörsdatabas och löpande uppdatera
  • Samarbete med producent och teknisk producent kring turnéförutsättningar och ramar
  • Medverka till att möjliggöra mervärden mellan Cirkörs avdelningar utifrån ett arrangörsperspektiv

Vem är du?

För att trivas hos oss har du lätt för att ta egna initiativ med förmåga att arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Du har ett gott omdöme och är noggrann men är också flexibel och kan hålla flera bollar i luften. Som person beskrivs du som social, ansvarstagande, noggrann och tydlig samt är mycket bra på att skapa och behålla relationer och tycker om att samarbeta med andra. Vi tror att du har arbetat med proaktiv försäljning inom kulturområdet nationellt och internationellt i ett par år.

Jobba med oss

Cirkus Cirkör erbjuder en dynamisk arbetsplats, nära konsten och samhällsutvecklingen där du blir den av en generös och utmanande grupp av kontorsakrobater. Vi arbetar alla i Cirkörhuset i Alby nära kollektivtrafiken och natursköna områden.  Våra ledord är Solidarisk Individualism, Kvalitativ Galenskap och Uppkäftigt engagemang och vi tror på människor som medskapare i att göra det omöjliga möjligt.

Tjänsten är på två år med möjlighet till förlängning.  Vi följer kollektivavtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen.

Ansökan

Tillträde är snarast och vi kommer att intervjua löpande, så vänta inte med din ansökan! Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@cirkor.se senast den 30 maj.

Har du frågor?

För frågor om tjänsten kontakta verksamhetsledare Lena Kjellander Stockhaus, lena.k.stockhaus@cirkor.se eller tf VD Johan Celander, johan.celander@cirkor.se