Circus Days and Nights. Foto: Mats Bäcker

Säljansvarig med kommunikationserfarenhet

Cirkus Cirkör grundades 1995 och har sedan starten arbetat både konstnärligt och pedagogiskt med visionen att förändra världen med nycirkus. Vi turnerar med våra föreställningar över hela världen och bedriver en uppsökande pedagogisk verksamhet från Korpilombolo till Ystad och utvecklar hela tiden nya koncept och erbjudanden. Nu behöver vi ett team för att satsa oss ur pandemin och ta världen med storm!

Vill du jobba som säljansvarig på Cirkus Cirkör?

Hos oss är du med och skapar förutsättningar för vårt arbete med samtida cirkus som en del av konstnärlig, pedagogisk och samhällelig utveckling. Du kommer att vara en viktig del av avdelningen Konst och produktion och där leda teamet för sälj och turnéläggning för Cirkörs produktioner och koncept på turné nationellt och internationellt

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära att:

  • Strategisk planering av sälj och turné
  • Skapa och utveckla nationella och internationella relationer
  • Sälja och kommunicera Cirkörs produktioner till arrangörer och scener
  • Budgetera, kalkylera och planera för turnéer.
  • Skapa och skriva avtal med arrangörer och scener
  • Medverka till att möjliggöra mervärden mellan Cirkörs avdelningar  utifrån ett arrangörsperspektiv
  • Sammanställa och tillgängliggöra arrangörsdatabas och löpande uppdatera.
  • I samråd med marknadsavdelningen ta fram säljande texter och material för olika kanaler och arrangörer
  • I samråd med marknadsavdelningen löpande arbeta med strategi och optimering av både analoga och digitala säljytor, så som trycksaker, webbsidor och nyhetsbrev

Vem är du?

För att trivas hos oss har du lätt för att ta egna initiativ med förmåga att arbeta strukturerat och lösningsorienterat. Du har ett gott omdöme och är noggrann men är också flexibel och kan hålla flera bollar i luften. Som person beskrivs du som social, ansvarstagande, noggrann och tydlig samt är mycket bra på att skapa och behålla relationer och tycker om att samarbeta med andra. Vi tror att du har arbetat med proaktiv försäljning inom kulturområdet nationellt och internationellt i ett par år.

Du har erfarenhet av att jobba med kommunikation och har en god förståelse för hur olika kanaler kan användas i säljarbetet. Du formulerar dig obehindrat i text på både svenska och engelska.

Jobba med oss

Cirkus Cirkör erbjuder en dynamisk arbetsplats, nära konsten och samhällsutvecklingen där du blir den av en generös och utmanande grupp av kontorsakrobater. Vi arbetar alla i Cirkörhuset i Alby nära kollektivtrafiken och natursköna områden.  Våra ledord är Solidarisk Individualism, Kvalitativ Galenskap och Uppkäftigt engagemang och vi tror på människor som medskapare i att göra det omöjliga möjligt.

Tjänsten är på två år med möjlighet till förlängning.  Vi följer kollektivavtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen.

Ansökan

Tillträde är snarast och vi kommer att intervjua löpande, så vänta inte med din ansökan! Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@cirkor.se senast den 30 maj.

Har du frågor?

För frågor om tjänsten kontakta verksamhetsledare Lena Kjellander Stockhaus lena.k.stockhaus@cirkor.se eller tf VD Johan Celander johan.celander@cirkor.se