Stöd oss!

I vårt arbete för en bättre och mer levande värld, tar vi ett stort, brett ansvar för att med hjälp av cirkusen utveckla människor och grupper i de mest skilda sammanhang. Vi vet att vi genom att arbeta med cirkus på olika sätt kan uppnå enormt häftig, starkt inspirerande och livsavgörande verksamhet. Vi har ett stort socialt engagemang och har en ambition att göra skillnad med våra olika cirkusmetoder.

Cirkus Cirkör är till största del finansierad av intäkter från föreställningar, events, partnerskap och bidrag/gåvor från stiftelser, fonder och privatpersoner. Våra offentliga bidrag är enbart ca 30 %, vilket gör oss beroende av andra typer av intäkter och stöd.

SÅ HÄR KAN DU STÖDJA CIRKUS CIRKÖR

Vi möter många människor som uttrycker en önskan att stötta Cirkus Cirkör och våra verksamheter. Det finns flera sätt att stödja Cirkör: Du kan köpa ett av våra stöd- eller donationspaket på vår Stötta Cirkör-sida!

Du kan också välja att ge en donation, Swisha en summa eller bli stödmedlem i vår ideella förening.
Tusen tack till alla er redan hjälpt oss på olika sätt under coronapandemin  – det betyder oerhört mycket för oss och vår verksamhet!

Donationer och gåvor

Donationskonto

Bidrag sätts in på vårt donationskonto, Cirkus Cirkör Ideell förening, Bankgiro 319-0204. Ange gärna för- och efternamn och epostadress.

Swish

Vill du skänka en summa till Cirkör kan du Swisha ett bidrag. Swishnummer: 123 600 19 60. Du kan också skanna QR-koden nedan och skänka ett valfritt bidrag till Cirkörs verksamheter.

Bli stödmedlem

Du blir stödmedlem genom att sätta in minst 500 kr på Bankgiro 5179-3289. Skriv gärna STÖDMEDLEM i meddelandefältet samt namn, adress och epostadress. Som stödmedlem får du vårt nyhetsbrev som håller dig uppdaterad om Cirkörs aktiviteter. Vissa år anordnas en särskild VIP-träff då du får veta mer om våra olika projekt, träffa våra våra medarbetare, fantastiska artister och pedagoger.

Vanligt medlemskap

Ordinarie medlemskap i Cirkus Cirkör ideell förening kostar 50 kr per år. Sätts in på Bankgiro 5179-3289. Glöm inte uppge namn, adress och epostadress. Medlemskap ingår för våra kursdeltagare som betalar kursavgift.

Support, bidragsgivare

Schweiziska Ambassaden i Stockholm

Stort tack för det finansiella stödet för resa och logi till de Schweiziska ensemblemedlemmarna i föreställningen Bloom - Philomène and Luc Perrenoud under 2019-2020. Länk till Schweiziska Ambassaden.