• Sommarkurs Cirkus Cirkör. Foto: Linnea Svensson Arbab Foto: Linnea Svensson Arbab
  • Sommarlovskurs Cirkus Cirkör. Foto: Christina Simpson Foto: Christina Simpson
  • sommarträning i cirkus. Foto: Christina Simpson Foto: Christina Simpson
  • Cirkusläger i Cirkörhuset. Foto: Christina Simpson
  • Sommarlovskurs i cirkus. Foto: Christina Simpson Foto: Christina Simpson

Sommarlovskurs hos Cirkör

Cirkörs pedagoger hjälper dig att utveckla din kunskap i akrobatik, jonglering, parakrobatik, lindans och luftakrobatik. Under fem dagar utmanar du dig själv och stöttar nya kompisar i att klara mer än ni trodde var möjligt. Sista dagen avslutas med en uppvisning, med de som vill, för släkt och vänner. Kursen passar dig mellan 7-14 år som är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av cirkus- och gymnastikträning.

• Period 1: 5 dagar i juni innan midsommar.
  • Period 2: 5 dagar i augusti innan skolstart.

Tider: Kl 10.00-15.30. Personal finns på plats för att ta emot deltagarna från kl 9.30.

BOKA (kursbokning går via Sportadmin)

I samband med att du bokar en kurs så blir du också medlem i Cirkus Cirkörs ideella förening, vilket bland annat innebär att du får Cirkörs nyhetsbrev. Medlemskapet i Cirkus Cirkörs ideella förening kostar 50 kr per år.

Plats: Cirkörhuset
Pris: Info kommer senare.
Medlemskap: 50 kronor per år

Ta med till sommarlovskursen:

• Du får ut mest av träningen om du har mjuka, åtsittande kläder som det är lätt att röra sig i.
  • Vattenflaska.
  • Hårsnodd så att du kan sätta upp långt hår.

Folkets hus och parker
På sommaren har vi också ett samarbete med Folkets hus och parker runtom i Sverige. Läs mer

Frågor om kurser och träning
Kontakta oss gärna om du har några frågor om kurserna på kurser@cirkor.se eller 08-531 99 844.

Som för alla våra kurser måste vi reservera oss för att kursen kan komma att ställas in vid för få deltagare eller på grund av brist på pedagoger eller lokaler.