Om Cirkörs kurser

Du som bokar en kurs hos oss blir också medlem i föreningen Cirkus Cirkör, om du har frågor om ditt medlemskap så ber vi att du hör av dig till kurser@cirkor.se. Du som går på kurs hos Cirkus Cirkör förväntas också följa våra regler för att alla ska trivas och kunna träna säkert.

Kursscheman

Aktuella kursscheman (pdf) hittar du på kurs-sidan.

Tänk på det här på cirkuskursen

• VIKTIGT! Nötter och citrusfrukter får ej medtagas in i lokalerna p.g.a. allergier
  • Deltagaren får bara träna i hallen om en pedagog är närvarande
  • Hallen skall återställas och lämnas som den var före påbörjad kurs. Ställ tillbaka redskap och mattor som har använts på sin rätta plats.
  • Lämna smycken hemma eller i din väska så att du inte skadar dina kurskamrater och sliter på utrustningen

Ta med till cirkuskursen / dropin-träningen

• Du får ut mest av träningen om du har mjuka, åtsittande kläder som det är lätt att röra sig i.
  • Vattenflaska.
  • Hårsnodd så att du kan sätta upp långt hår.

Hitta till Cirkörhuset, Alby

Rotemannavägen 22, Alby, Botkyrka
Karta - Cirkörhuset

Hitta till Vasa Real, Stockholm

Ingång: Hälsingegatan 4A
Karta - Vasa Real

Tillgänglighet i Cirkörhuset

Det finns två parkeringsplatser för personer med nedsatt rörelseförmåga i närhet till Cirkörhusets entré. I Cirkörhuset är det till stor del fritt från trösklar och alla dörrar mäter minst 80 cm i bredd. Hiss till det övre planet finns. Dock saknas ramp för den nivåskillnad som finns på övre plan. Det finns en tillgänglighetsanpassad toalett. Cirkörhuset är delvis synskadeanpassat.