Pippi på cirkus

VIKTIG INFORMATION 20/4-2021
PIPPI PÅ CIRKUS FLYTTAS TILL SOMMAREN 2022

Med anledning av rådande situation rörande Corona (covid-19) flyttas PIPPI PÅ CIRKUS till sommaren 2022.

Köpta biljetter till Pippi på Cirkus flyttas över till den nya spelperioden. Biljettköpare kan även få sina biljetter återbetalda mer information om detta har gått ut via separat utskick till den mejladress som använts vid biljettköp. För biljettfrågor kontakta biljettkassan@cirkus.se2022 går en dröm i uppfyllelse då Cirkus Cirkör flyttar in på Cirkus.

Pop House Productions och Astrid Lindgren Aktiebolag sätter upp en sprakande, musikalisk cirkusföreställning i samarbete med Cirkus Cirkör – PIPPI PÅ CIRKUS.

För cirkusregi står Cirkus Cirkörs Tilde Björfors och vid sin sida har hon Maria Blom, regissör och dramatiker, som ansvarar för föreställningens personregi. Tillsammans med Björn Ulvaeus har Maria Blom och Tilde Björfors skrivit föreställningens manus, som är baserat på Astrid Lindgrens berättelse om när Pippi, Tommy och Annika gick på cirkus och träffade cirkusprinsessan Miss Carmencita, lindanserskan Elvira och världens starkaste man Starke Adolf. Ansvarig för föreställningens scenografi och kostymdesign är Magdalena Åberg.