Kurser på Kulturhuset Stockholm

Vi håller nycirkuskurser i Stockholms innerstad igen! Cirkus Cirkör och Kulturhuset Stadsteatern startar ett långsiktigt samarbete!

Kulturhuset Stadsteatern är en underbar mötesplats som välkomnar alla i staden, att vi nu flyttar in känns som höstens roligaste nyhet! Nu kommer vi att kunna möta ännu fler barn, unga och vuxna med cirkus och inspirera dem att se att det går att göra det omöjliga möjligt.

Elin Norquist, vd Cirkus Cirkör

Cirkus Cirkör har en fantastisk verksamhet med både bredd och höjd. Det är oerhört roligt att tillsammans med dem nu kunna erbjuda stockholmarna cirkusskola av högsta klass mitt i city, säger Jesper Larsson, vd Kulturhuset Stadsteatern.

Lindans, jonglering och trapetser på Kulturhuset

I höst startas två terminskurser i nycirkus på Kulturhuset och en kurs i cirkuslek. Här får deltagarna prova på att gå på lina, jonglera, klättra i trapetser och tyg, och träna akrobatik i olika former. Kurserna passar för barn från fem till och med fjorton år. Vid sidan av terminskurserna så startar även dropin-träning i nycirkus. Dropin-träningen är för alla från sju år och uppåt som är sugna på att träna cirkus,

Cirkusträning med Cirkus Cirkör på Kulturhuset Stadsteatern

Cirkuskurser

  • Cirkuslek (för barn födda 2014-2015)
  • Nycirkus (för barn födda 2011-2013)
  • Nycirkus (för barn födda 2006-2010)

Dropin-träning

Dropin-träning i cirkus (öppet för alla från 7 år, barn som vuxna). Träningen är pausad under december 2020. Vi hoppas starta igen den 31 januari!


Terminsstart våren 2021: 31 januari, terminen är 12 tillfällen.
Plats: Studion, Kulturhuset Stadsteatern.
Anmälan sker via sportadmin

Cirkusträning och Covid-19

Cirkus Cirkör följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer till idrottsföreningar och träningsanläggningar om covid-19. Vi gör riskbedömningar inför alla våra aktiviteter och vidtar extra försiktighetsåtgärder.