• Parkour, Cirkus Cirkör. Foto: Christina Simpson Foto: Christina Simpson

Kursbokning
Du som bokar en kurs hos oss blir också medlem i föreningen Cirkus Cirkör, om du har frågor om ditt medlemskap så ber vi att du hör av dig till kurser@cirkor.se. Du som går på kurs hos Cirkus Cirkör förväntas också följa våra regler för att alla ska trivas och kunna träna säkert.

Kursscheman
Aktuella kursscheman (pdf) hittar du på kurs-sidan.

Tänk på det här

• VIKTIGT! Nötter och citrusfrukter får ej medtagas in i lokalerna p.g.a. allergier
  • Deltagaren får bara träna i hallen om en pedagog är närvarande
  • Hallen skall återställas och lämnas som den var före påbörjad kurs. Ställ tillbaka redskap och mattor som har använts på sin rätta plats.
  • Lämna smycken hemma eller i din väska så att du inte skadar dina kurskamrater och sliter på utrustningen

Ta med till kurs / dropin-träning

• Du får ut mest av träningen om du har mjuka, åtsittande kläder som det är lätt att röra sig i.
  • Vattenflaska.
  • Hårsnodd så att du kan sätta upp långt hår.

Hitta till Cirkörhuset, Alby
Rotemannavägen 22, Alby, Botkyrka
Karta - Cirkörhuset

Hitta till Vasa Real, Stockholm
Ingång: Hälsingegatan 4A
Karta - Vasa Real

Tillgänglighet
Två parkeringsplatser för personer med nedsatt rörelseförmåga finns i närhet till Cirkörhusets entré. I Cirkörhuset är det till stor del fritt från trösklar och alla dörrar mäter minst 80 cm i bredd. Hiss till det övre planet finns. Dock saknas ramp för den nivåskillnad som finns på övre plan. Det finns en stor toalett med bred dörr men den är inte tillgänglighetsanpassad. Cirkörhuset är inte synskadeanpassat.