You are here

Kurs och dropin

Twitter icon
Facebook icon

Höstterminen 2018- Återanmälan startar 20 april klockan 14. Nyanmälan startar i början/mitten av maj.
Vi har terminskurser i Cirkörhuset i Alby och på skolan Vasa Real vid Odenplan för deltagare från fem år och uppåt. Terminen är på tolv kurstillfällen. Vårens deltagare kommer ha möjlighet att anmäla sig till hösten 2018 genom en förtursperiod från och med den 20 april klockan 14.00. Nya deltagare kan boka sig från och med maj månad, vi återkommer med exakt datum. Om du vill stå på intresselista för höstens kurser så kan du mejla kurser@cirkor.se. Läs gärna kursbeskrivningarna här nedan noga så ser du vad kurserna innehåller och om det är förkunskapskrav på aktuell kurs.

Vårterminen 2018
Vårens kursavslutningar sker den 24 april (parkour) och den 2-6 maj (övriga kurser). Redovisningstider Alby. Redovisningstider Vasa Real
Obs! För att se dina bokningar och kontaktuppgifter så behöver du logga in genom bokningsformuläret i SportAdmin, alltså inte på cirkor.se.

Botkyrkarabatt
De deltagare som är skrivna i Botkyrka får 600 kronors rabatt på terminskurserna i Alby som en del av vårt samarbetsavtal med Botkyrka kommun. (Gäller ej sommarkurserna)

Frågor om kurser och träning
Kontakta oss gärna om du har några frågor om kurserna på kurser@cirkor.se eller 08-531 99 844.