You are here

Kurs och dropin

Twitter icon
Facebook icon

Vårterminen 2018
Vi har terminskurser i Cirkörhuset i Alby och på skolan Vasa Real vid Odenplan för deltagare från fem år och uppåt. Terminen är på tolv kurstillfällen.

Vårens kurser startade den 22-28 januari och nu har vi stängt möjlgheten att hoppa in i kurserna för den här terminen. Om du vill se vilka kurser vi har nu under våren 2018 så kan du ladda ner en PDF med vårens kursschema.
Läs gärna kursbeskrivningarna här nedan så ser du vad kurserna innehåller och om det är förkunskapskrav på aktuell kurs.
Obs! För att se dina bokningar och kontaktuppgifter så behöver du logga in genom bokningsformuläret i SportAdmin, alltså inte på cirkor.se.

Det kommer vara uppehåll på kurserna några gånger under terminen:
Måndag 26 februari- söndag 4 mars (Sportlovsuppehåll)
Torsdag 29 mars-onsdag 4 april (Påsklovsuppehåll)
Onsdag 18 april- måndag 23 april (Dans och Cirkushögskolan lånar Cirkörhuset)
Parkourkursen har sin kursavslutning tisdagen den 24 april.

Botkyrkarabatt
De deltagare som är skrivna i Botkyrka får 600 kronors rabatt på kurserna i Alby som en del av vårt samarbetsavtal med Botkyrka kommun. För att få Botkyrkarabatten behöver du mejla kurser@cirkor.se så att vi kan skicka en uppdaterad faktura med avdragen Botkyrkarabatt.

Intresselista
Om du vill stå på intresselista för att få information när vi släpper bokningen till sommarkurserna eller höstens kurser 2018 så kan du mejla kurser@cirkor.se.

Väntelista
Om kursen du vill boka blir full så kan du ställa dig på väntelista så kontaktar vi dig om det blir avhopp. Väntelistan hanteras enligt datum för anmälan. Nu har vi stängt väntelistan för vårens kurser.

Frågor om kurser och träning
Kontakta oss gärna om du har några frågor om kurserna på kurser@cirkor.se eller 08-531 99 844. Från 22 december-8 januari har vi ledigt på kursadministrationen men sedan kommer vi tillbaka med full kraft och svarar på dina frågor!