E.g., 2018/12/14
Titel Plats Datum Stad Biljetter Info More info
Epifónima Dansens Hus 30 Nov 2018 - 27 Jan 2019 Stockholm
Plats: Dansens Hus

Tilde Björfors utmanar traditionella hierarkier i en ny föreställning i samarbete med Östgötateatern med premiär i Norrköping september 2018.

"Vi har ju redan sett vad krig skapar och vilka låsningar det leder till! I den här produktionen vill vi undersöka vad som händer om vi bryter de traditionella hierarkierna, tänker cirklar istället för räta vinklar, ser varandra i ögonhöjd istället för uppifrån och ner, och går i bredd istället för på led.”

Plats: Dansens Hus

Föreställningslängd: ca 2,5 tim inkl paus

Julbordsshow med Cirkus Cirkör Artipelag 12 Dec - 15 Dec 2018 Gustavsberg / Stockholm
Plats: Artipelag

I år är det Cirkus Cirkör som står för Artipelags traditionsenliga julbordsshow. Under kvällen kommer gästerna uppleva cirkusartisteri av absolut toppklass och julmat på lika hög nivå. Med mycket hjärta och med glimten i ögat bjuds besökarna på det senaste och det hetaste inom nycirkusgenren.

Med sig till Artipelag tar Cirkus Cirkör en specialkomponerad show bestående av en konferencier, en livemusiker och fyra cirkusartister i världsklass. I sann Cirkus Cirkör-anda kommer publiken att få uppleva något de inte förväntat sig. Det blir cirkus överallt, på scen, bland gästerna och i luften. Regissör är Jesper Nikolajeff, en mångårig cirkusartist som bland annat medverkat i över 400 framföranden av Cirkörsuccén Wear it like a crown.

Julmaten på Artipelag är signerad brödraparet Gustav och Fredrik Otterberg. Gustav är kökschef med en bakgrund på innerstadens finkrogar, och Fredrik är chefskonditor samt tidigare medlem av Svenska konditorslandslaget. Serveringen inkluderar alla klassiska rätter samt spännande överraskningar. På julbordet finns något för alla åldrar och givetvis vegetariska alternativ med hög ambitionsnivå.

Plats: Artipelag

Epifónima Théâtre le Forum 9 Feb 2019 Frejus, Frankrike
Plats: Théâtre le Forum

Plats: Théâtre le Forum

Epifónima Théâtre des Salins 12 Feb - 13 Feb 2019 Martigues, Frankrike
Plats: Théâtre des Salins

Plats: Théâtre des Salins

Epifónima Bærum Kulturhus 27 Feb - 2 Mar 2019 Baerum/Oslo, Norge
Plats: Bærum Kulturhus

Plats: Bærum Kulturhus

Limits The Kennedy Center 6 Mar - 9 Mar 2019 Washington, USA
Plats: The Kennedy Center

Limits är en uppmaning att sträcka sig ut i det okända och flytta fram gränserna.

"Är en begränsning en realitet eller något påhittat? Är en begränsning ett stopp eller en motivation till att hitta nya vägar?"

Speltid: ca 2 tim 20 min inkl paus
Åldersrekommendation: från 10 år.
Premiär: 2016, Västerås

Plats: The Kennedy Center

Speltid: ca 2 tim 20 min inkl paus
Åldersrekommendation: från 10 år.
Premiär: 2016, Västerås

Epifónima Festiviteten, Haugesunds Konserthus 6 Mar 2019 Haugesund, Norge
Plats: Festiviteten, Haugesunds Konserthus

Plats: Festiviteten, Haugesunds Konserthus

Epifónima Sandnes Kulturhus 10 Mar 2019 Sandnes, Norge
Plats: Sandnes Kulturhus

Plats: Sandnes Kulturhus

Epifónima Arendal Kulturhus 19 Mar 2019 Arendal, Norge
Plats: Arendal Kulturhus

Plats: Arendal Kulturhus

Guds olydiga revben Dramaten 20 Mar - 18 Apr 2019 Stockholm
Plats: Dramaten

En förbannad feminist läser Bibeln. Gunilla Thorgrens boken Guds olydiga revben gestaltas genom ord, akrobatik och musik.

"Hur hade världen sett ut om kvinnors röster funnits med i Bibeln? Bortom maktstrukturerna finns en andlighet som nästan har glömts bort."

Plats: Dramaten

Epifónima Drammens Teater 23 Mar - 24 Mar 2019 Drammen, Norge