E.g., 2017/12/11
Titel Plats Datum Stad Biljetter Info More info
Under Eskilstuna Teater 14 Dec - 16 Dec 2017 Eskilstuna
Plats: Eskilstuna Teater

Under handlar om människans ständiga försök att utmana tyngdlagen, om den eviga konflikten mellan människa och väder. Och om att tämja det otämjbara

”För att skapa Under har jag tagit klivet bort från fast mark. Jag har kastat mig ut från flygplan, känt doften av moln och fascinerats av underlaget som närmar sig och ljudlöst glidit fram över marken i luftballong. Med dessa nya perspektiv tar jag mig nu an verkligheten.”

Plats: Eskilstuna Teater

Under Västmanlands Teater 26 Dec - 29 Dec 2017 Västerås
Plats: Västmanlands Teater

Plats: Västmanlands Teater

Limits Artipelag 26 Dec - 29 Dec 2017 Gustavsberg, Stockholm
Plats: Artipelag

Limits är en uppmaning att sträcka sig ut i det okända och flytta fram gränserna.

"Är en begränsning en realitet eller något påhittat? Är en begränsning ett stopp eller en motivation till att hitta nya vägar?"

Limits Artipelag 4 Jan - 7 Jan 2018 Gustavsberg, Stockholm

Limits Artipelag 12 Jan - 14 Jan 2018 Gustavsberg, Stockholm

Limits Artipelag 19 Jan - 21 Jan 2018 Gustavsberg, Stockholm

Limits Kalmarsalen 9 Feb - 10 Feb 2018 Kalmar
Plats: Kalmarsalen

Plats: Kalmarsalen

Limits Helsingborg Stadsteater 14 Feb - 18 Feb 2018 Helsingborg
Plats: Helsingborg Stadsteater

Plats: Helsingborg Stadsteater

Satyagraha Folkoperan 18 Maj - 29 Maj 2018 Stockholm
Plats: Folkoperan

Opera och cirkus möts i Philip Glass opera om den unge Mahatma Gandhis tid i Sydafrika, den tid då han upptäckte Satyagraha. Ett samarbete mellan Cirkus Cirkör och Folkoperan.

"I vår tid är det lätt att bli kallad naiv när man tror på fredliga och medmänskliga vägar. Gandhis livsgärning är ett bevis på att det kan gå."

Tilde Björfors

Premiär: Folkoperan 14 sept., 2016.

Plats: Folkoperan

Tilde Björfors

Premiär: Folkoperan 14 sept., 2016.

Satyagraha CPH Opera Festival 11 Aug - 12 Aug 2018 Köpenhamn, Danmark
Plats: CPH Opera Festival

Opera and circus meet in Philip Glass opera about the young Mahatma Gandhi's time in South Africa when he dicovered Satyagraha.

"In our time, it is easy to be called naive when you believe in a peaceful and compassionate solutions. Gandhi's life's work is proof that it is possible."

Tilde Björfors

Premiere: Folkoperan 14 sept., 2016.

Plats: CPH Opera Festival

Tilde Björfors

Premiere: Folkoperan 14 sept., 2016.