E.g., 2018/04/22
Titel Plats Datum Stad Biljetter Info More info
Chilla med TRiX & Teatern Trixteatern 22 Apr 2018 Västerås
Plats: Trixteatern

Cirkus Cirkör, Västmanlands Teater och Gycklargruppen TRiX bjuder in till kostnadsfri prova–på–cirkus på Trixteatern vid tre tillfällen under våren. Chilla med TRiX & Teatern 25 feb, 25 mar och 22 apr.

13.00–16.00 på Trixteatern, Sigurdsgatan 33 Västerås.

Fri entré och dropin – fika, chilla och kom och gå som du vill!

Plats: Trixteatern

13.00–16.00 på Trixteatern, Sigurdsgatan 33 Västerås.

Fri entré och dropin – fika, chilla och kom och gå som du vill!

Slutpresentationer Masterprogrammet i cirkus Cirkörhuset 22 Apr 2018 Alby, Botkyrka
Plats: Cirkörhuset

Dans och Cirkushögskolan, DOCH, och Cirkör LAB välkommen till slutpresentationerna av Masterprogrammet i samtida cirkuspraktiker.
Ett heldagsevenemang med uppträdanden, workshops, seminarier och demonstrationer.

Begränsat antal platser så skynda att boka!

Slutpresentationer Masterprogrammet i cirkus Cirkörhuset 23 Apr 2018 Alby, Botkyrka

Begränsat antal platser så skynda att boka!

Flick(er)s Cirkusgymnasiets föreställning Riksteatern Hallunda 26 Apr 2018 Hallunda, Botkyrka

Välkomna till Flick(er)s

En nycirkusföreställning av åk 2 på nycirkusprogrammet vid S:t Botvids Gymnasium (i samarbete med Cirkus Cirkör).

Dropin-träning torsdagar Cirkörhuset 26 Apr 2018 Alby, Botkyrka
Plats: Cirkörhuset

Kom på torsdagens dropin-träning och träna i vår stora cirkushall! Man behöver inte ha tidigare förkunskaper och det finns pedagoger på plats som leder gemensam uppvärmning och som ser till att allt går säkert till. Pedagogerna kan också ge tips och råd hur du ska lära dig nya saker!

På parkour-passet kan du öva distanshopp, rolls och vaults!

• Dropin-träning Nycirkus på torsdagar klockan 17.30-19.00. För dig från sju år och uppåt. Även vuxna är välkomna, med eller utan barn. (max 35 pers åt gången)
  • Dropin-träning Parkour och freerunning på torsdagar klockan 19.15-20.45. För dig från 10 år och uppåt. Även vuxna är välkomna, med eller utan barn. (max 35 pers åt gången).

Kostnad
50 kronor per pass. Registrering sker på plats. Klippkort finns att köpa för 450 kr. Då blir 10:e gången gratis!

Medlemskap
När du går på dropin-träningen så måste du också bli medlem i Cirkus Cirkörs ideella förening, 50 kr/år.

Dropin-träningen på Facebook

Flick(er)s Cirkusgymnasiets föreställning Riksteatern Hallunda 27 Apr 2018 Hallunda, Botkyrka

Föreställningen är ca 45 minuter

Flick(er)s Cirkusgymnasiets föreställning Riksteatern Hallunda 28 Apr 2018 Hallunda, Botkyrka

Chilla med Cirkör Cirkörhuset 29 Apr 2018 Alby, Botkyrka
Plats: Cirkörhuset

Välkommen till Chilla med Cirkör!
Prova på nycirkus i cirkushallen, träna parkour, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul.
Gratis entré. För dig som är mellan 0-99+ år.Tid: kl 14.00-18.00.

Höstens datum för Chilla med Cirkör:

25 mars

Besöksadress: Cirkörhuset, Rotemannavägen 22 i Alby
Frågor: kurser@cirkor.se

Plats: Cirkörhuset

Välkommen till Chilla med Cirkör!
Gratis entré. För dig som är mellan 0-99+ år.Tid: kl 14.00-18.00.

Höstens datum för Chilla med Cirkör:

25 mars

Besöksadress: Cirkörhuset, Rotemannavägen 22 i Alby
Frågor: kurser@cirkor.se

Cirkus Cirkör på Torsdagsklubben Vårbergs centrum 3 Maj 2018 Stockholm

Dropin-träning torsdagar Cirkörhuset 3 Maj 2018 Alby, Botkyrka

Cirkus Cirkör på Torsdagsklubben Vårbergs centrum 10 Maj 2018 Stockholm

Cirkus Cirkör på Torsdagsklubben Vårbergs centrum 17 Maj 2018 Stockholm

Satyagraha Folkoperan 18 Maj - 29 Maj 2018 Stockholm
Plats: Folkoperan

Opera och cirkus möts i Philip Glass opera om den unge Mahatma Gandhis tid i Sydafrika, den tid då han upptäckte Satyagraha. Ett samarbete mellan Cirkus Cirkör och Folkoperan.

"I vår tid är det lätt att bli kallad naiv när man tror på fredliga och medmänskliga vägar. Gandhis livsgärning är ett bevis på att det kan gå."

Tilde Björfors

Premiär: Folkoperan 14 sept., 2016.

Plats: Folkoperan

Tilde Björfors

Premiär: Folkoperan 14 sept., 2016.

Cirkus Cirkör på Torsdagsklubben Vårbergs centrum 24 Maj 2018 Stockholm

Cirkus Cirkör på Torsdagsklubben Vårbergs centrum 31 Maj 2018 Stockholm

Cirkus Cirkör på Torsdagsklubben Vårbergs centrum 7 Jun 2018 Stockholm

Cirkus Cirkör på Torsdagsklubben Vårbergs centrum 14 Jun 2018 Stockholm

Familjeshow: Klura ut Lilltorpets Folkets Park 24 Jul 2018 Falun
Plats: Lilltorpets Folkets Park

Med kittlande akrobatik, trollbindande jonglering och svindlande höjder får vi följa tre artister som med humor och värme hjälper och stjälper varandra. Artisterna trasslar in sig och trasslar ut sig. Det blir inte alltid som de tänkt sig, utan oftast mycket bättre. Artisterna gestaltar vikten av samarbete, tillit och rätten att få vara sig själv. Välkomna till en show i nycirkusens magiska värld där allt är möjligt.
Ni får möta Baha, en jonglör med glimten i ögat, ständigt redo för lek och bus som gör avancerade diablotricks. Andrea, en urstark luftakrobat som älskar att snurra, vara upp och ner och med balans når oanade höjder. Den modiga och smidiga akrobaten Matt älskar att överraska med sina kluriga sätt att ta sig upp och ner i sitt rep.
Klura ut är en ordlös cirkusshow och kan förstås av barn med olika språkbakgrunder.

Plats: Lilltorpets Folkets Park

Familjeshow: Klura ut Stadsparken 25 Jul 2018 Gävle