You are here

  • Cirkus Cirkör ledord Cirkus Cirkör ledord

Verksamhetsledare - Produktion & Event

Twitter icon
Facebook icon

Vill du jobba som verksamhetsledare för Produktion och Event på Cirkus Cirkör?

Vi söker dig som vill arbeta med att förändra världen med konst, kultur och cirkus. Du ska ha dokumenterad ledarerfarenhet och stort intresse av att coacha självstyrande team i en platt organisation. Medarbetarna i ditt team har fullt ansvar för sina arbetsuppgifter, ditt ansvar är att se till att de har tillgång till de verktyg de behöver för att kunna uppnå det bästa resultatet i sitt arbete.

På Cirkör har vi en kultur där erfarenhets- och kunskapsutbyte är normen och vi är en organisation där människor uppmuntras, växer, tar eget ansvar, har mandat, vågar testa, misslyckas och lyckas. Tillsammans arbetar vi för att hitta den bästa lösningen för gruppen och organisationen.  

Du har ett stort intresse för scenkonst, events och cirkus. Att samhällsfrågor är viktigt för dig förutsätter vi, likaså att du vill jobba i en idéburen organisation som just nu befinner sig i en spännande omorganisation. Det finns stora möjligheter för rätt person att vara med och bygga och utveckla verksamheten i denna riktning.

Cirkörs vision är att förändra världen genom nycirkus och våra ledord är uppkäftigt engagemang, solidarisk individualism och kvalitativ galenskap. Vi arbetar nu med att reaktivera dessa ledord.
Cirkus Cirkör vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Arbetsuppgifter
Du ska coacha och arbetsleda ett team av producenter och produktionsledare som tar fram våra produktioner (samt förvaltar och utvecklar dem när de är på turné) och våra unika events som skräddarsys efter varje kunds efterfrågan. Du har övergripande ansvar för verksamhetsplanering, budget, uppföljning och personal.  
Du tar över det operativa arbetet med ditt team när en produktion blivit beslutad av vår konstnärliga ledning i nära samverkan med den och vår sälj- och marknadsenhet. Du sitter i verksamhetsledningen på Cirkör med verksamhetsledare för Pedagogik & Träning och Gymnasiet, Kommunikation & Sälj samt Ekonomi.

Tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde snarast möjligt, senast i augusti 2019. Tjänsten är heltid på 100 % och arbetsplatsen är i Cirkörhuset, Alby, Botkyrka i Stockholms län. Vi har avtal med Svensk Scenkonst och Arbetsgivaralliansen.  

Kvalifikationer och meriter
Vi vill att du har egen producenterfarenhet och kan mycket om produktionsprocesser, ekonomistyrning och har god administrativ förmåga. Dokumenterad ledarerfarenhet och erfarenhet från scenkonstvärlden är ett krav. Du är bra på att skapa team, är en god organisatör, kommunikatör och är van att jobba självständigt. Vi förutsätter att du är intresserad av konstformen vi arbetar för. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunikation samt trivs med och är van vid nätverkande och samarbetsprojekt, internationellt och nationellt. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete i idéburen verksamhet eller från ideell medlemsförening.  Även kunskaper i andra språk än svenska och engelska är meriterande, i synnerhet franska.  

För frågor om tjänsten
Kontakta antingen VD Anders Frennberg anders.frennberg@cirkor.se eller vice VD Anna Ljungqvist på anna.ljungqvist@cirkor.se och 0701-44 50 95

Så här ansöker du
Vi vill ha ditt personliga brev om varför du vill ha tjänsten, varför du vill jobba på Cirkör och varför du tror att just du passar att ha tjänsten samt CV med referenser senast den 29 mars till jobb@cirkor.se

Ytterligare info om Cirkus Cirkör
www.cirkor.se