You are here

Cirkushallansvarig

Twitter icon
Facebook icon

Cirkus Cirkör grundades 1995. Sedan starten har Cirkör etablerat sig som en av Sveriges mest inspirerande kulturorganisationer och är numera en etablerad kulturinstitution. Cirkus Cirkör driver föreställningsverksamhet, nycirkusgymnasium, kurser och träning för barn och vuxna samt säljer events till företag. Verksamheten bedrivs från Botkyrka utanför Stockholm. Här ligger Cirkus Cirkörs högkvarter ”Cirkörhuset”, med administration, tränings- och produktionslokaler. 2017 bedrev vi verksamhet i ett femtiotal svenska kommuner och i nio länder.

Cirkus Cirkör söker cirkushallansvarig med drift- och riggansvar

I tjänsten som ansvarig för Cirkushallen i Alby ingår en del fastighetsansvarig, en del rigger och en del samordning och säkerhet.

Samordning och säkerhet
Våra verksamheter Produktion, Event, Pedagogik & Träning samt Gymnasiet samverkar i brukandet av lokalerna. Cirkushallansvarig arbetar med att optimera och samordna brukandet av lokalerna, och ska också finnas tillgänglig för de olika verksamheterna som stöd efter varierande behov. Cirkushallansvarig arbetar med ett delegerat arbetsmiljö- och säkerhetsansvar vilket innebär daglig genomgång av lokalerna samt viss utrustning, särskilda säkerhetsinspektioner och årliga besiktningar. Arbetsuppgifterna är ca 50 % av tjänsten.

Rigger
Innebär att man ansvarar för cirkusriggen i lokalerna och ska kunna göra omriggningar efter behov. Arbetsuppgifterna är ca 25% av tjänsten.

Fastighetsansvarig
Innebär ett förvaltande uppdrag av våra lokaler där Cirkushallansvarig är ansvarig för lås- och larmsystem, viss service i lokalerna samt kontaktperson gentemot vår hyresvärd. I funktionen som fastighetsansvarig förväntas du också arbeta framåtsyftande vad gäller lokalutvecklingsfrågor och framtida investeringsbehov. Funktionen innebär ett helhetsansvar över verksamhetslokalerna samt våra förråd och verkstad. Du har ansvar för att vår städ- och återvinningsfunktion fungerar, har en viktig roll i vårt miljöarbete samt ett visst budgetansvar. Som fastighetsansvarig har du ett delegerat ansvar för SBA (Systematiskt brandskyddsarbete) och ingår också i den grupp som arbetar med vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Arbetsuppgifterna förväntas vara ca 25% av tjänsten.

Övrigt
Närmaste chef är Cirkus Cirkörs ekonomichef Anna Olsson. Vissa delar av tjänstens arbetsmiljö- och säkerhetsarbete är direkt underställd VD.

Din profil
Tjänsten kräver ett praktiskt handlag vad gäller teknik samt en god administrativ och organisatorisk förmåga. Du kan också leda arbetet med lokalutvecklingsfrågor och framtida investeringar. Du gillar ordning och reda, kan leda ett möte och skriva protokoll, har gärna kunskap om riggteknik och du är kommunikativ och lösningsorienterad. Arbetsbelastningen kan under vissa perioder vara hög. B-körkort är ett krav. Det talas flera språk i Cirkörhuset så din engelska bör vara ganska bra.

Tillträde, varaktighet samt tjänstens omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde i augusti 2018. Gärna tidigare, om möjligt.

Vi vill ha din ansökan senast 15 maj, via e-post: jobb@cirkor.se. Märk meddelandet med Cirkushallansvarig.
Eventuella frågor kan skickas per e-post till anna.olsson@cirkor.se