Cirkuspedagoger till Göteborg

Cirkusträning för verklig förändring

Cirkus Cirkör grundades 1995 och har sedan starten arbetat både konstnärligt och pedagogiskt med visionen att förändra världen med nycirkus. Vi turnerar med våra föreställningar över hela världen och bedriver en uppsökande pedagogisk verksamhet från Korpilombolo till Ystad samt har Sveriges enda nycirkusutbildning för gymnasiet.

Vill du jobba som cirkuspedagog?

Med stöd av Stenastiftelsen ska vi bedriva terminskurser och lovkurser för barn från förskoleklass (FSK) till årskurs 7 i utvalda stadsdelar i Göteborg. Pedagogteamet, bestående av tre personer, handleds av en projektledare på Cirkus Cirkör men kommer ha stort utrymme att driva och utveckla verksamheten efter behov.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

  • Schemalagd undervisningstid om cirka 20 timmar per vecka (främst vardagar dagtid)
  • Uppsökande verksamhet (till exempel besöka skolor och andra verksamheter för att dra uppmärksamhet till projektet)
  • Planering av den egna undervisningen och projektet i stort
  • Administration

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred cirkusteknisk och pedagogisk kunskap och vill arbeta med cirkus som förändringskraft.

Vi tror att du är en erfaren pedagog med stort intresse för barn och unga. Du är initiativrik och trivs med möjligheten att utveckla och göra skillnad, samt har en god förmåga att planera och prioritera. Du skriver och talar svenska och gärna ytterligare språk.

Vi eftersträvar att vår verksamhet speglar samhället som det ser ut, och hoppas på sökanden med olika kön, åldrar och bakgrunder. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Jobba med oss

Cirkus Cirkör erbjuder en dynamisk arbetsplats, nära konsten och samhällsutvecklingen. Våra ledord är Solidarisk Individualism, Kvalitativ Galenskap och Uppkäftigt engagemang och vi tror på människor som medskapare i att göra det omöjliga möjligt.

Tjänsten är på 80% av heltid och består av både undervisning och administrativt arbete. Projektet är treårigt med start i januari 2023 och tjänsten är helt förlagd till Göteborg. Vi följer Arbetsgivaralliansens branschavtal Upplevelse och Kultur.

Ansökan

Vi vill ha ditt personliga brev om varför du vill jobba på Cirkör och varför du tror att just du passar för tjänsten samt CV med referenser senast den 2 december till jobb@cirkor.se . Intervjuerna kommer att ske löpande.

Frågor

För frågor om tjänsten kontakta verksamhetsledare Clara Norman på clara.norman@cirkor.se