Funline

”Balans är en ständig rörelse in i och ut ur balanspunkten. Försöker man hålla fast den så faller man.”

På Funlinekursen tränar du närvaro, balans och att våga mer än du tror att du vågar

I Funline går du på slackline med balansstång och upplever känslan av att kontrollera din balans på upp till två meters höjd. Att träna Funline är att kontrollera din andning och anspänning, att ta din rädsla i handen och att vara totalt närvarande. Det är en träningsform som är lika rolig oavsett hur gammal du är, hur mycket (eller lite) du tränat innan och om du är stel eller rörlig.

Det går ofta snabbt att förbättra tekniken i Funline. Den största utmaningen är istället det mentala som är en minst lika stor del av träningen som det fysiska. När du balanserar högt upp i luften måste du släppa allt i vardagen och hålla fullt fokus på det du gör. Det är en meditativ träningsform.

12 kurstillfällen från den 31 januari - 9 maj. Ålder: Från 10 år till vuxen. Jag vill anmäla mig till kursen.

När du bokar en kurs blir du medlem i Cirkus Cirkörs ideella förening, vilket bland annat innebär att du får Cirkörs nyhetsbrev. Medlemskapet i Cirkus Cirkus Cirkörs ideella förening kostar 50 kr per år och läggs automatiskt på fakturan. Det läggs det också till en administrationsavgift på 9-59 kr. Som för alla våra kurser måste vi reservera oss för att kursen kan komma att ställas in vid för få deltagare eller på grund av brist på pedagoger eller lokaler.