Föreställningsanknutna event

”Med sitt tema om mänsklig strävan och den ständiga viljan att flytta gränser framåt passade Knitting Peace utmärkt vid vårt evenemang.”

Annika Pontikis, Informationsansvarig, Nobelstiftelsen

Vi erbjuder inslag, karaktärer och musiker från våra internationella succéföreställningar som exempelvis ”Limits”, ”Knitting Peace” och ”Wear it like a Crown”. Med sin tematik, säregna kostymer och stämningar sätter de en konstnärlig och unik prägel på allt från konferensen till galamiddagen.

"Det var et magisk minne for livet for gjestene og oss."

Nina Hansen Miziula, projektledare, ScanOne AS

Limits

Starkt inspirerade av cirkusens gränsöverskridande väsen vill vi förmedla vikten av att fokusera på möjligheter istället för på risker.

Knitting Peace

En magiskt vacker värld av rep och garn, dit publiken bjuds in för att omslutas av gåtfull musik, känslig poesi och kraftfull strävan efter meningsfullhet. Kan själva strävan göra skillnad? Går det att sticka fred?

Wear it like a crown

På ett tragikomiskt och intagande sätt utforskas kaos och ordning och hur risker förvandlas till möjligheter. Om att välja att bära våra misslyckanden, rädslor och tillkortakommanden som en krona. Och att putsa den och bära den med stolthet.

Kontakt

Kontakta oss gärna för att få tankar och idéer till ditt egna unika event.