You are here

  • Cirkör Event. Foto: Christina Simpson
  • Cirkör Event. Foto: Håkan Larsson
  • Cirkör Event. Foto: Henrik Ekequist / Mgruppen

Föreläsningar och prova-på

Twitter icon
Facebook icon

Föreläsningar
Behöver ni en vitamininjektion på ert företag? Vill du skapa nytändning och en entusiasm som varar länge?

Cirkus Cirkörs resa från liten uppstickare till etablerad internationell aktör har krävt nya tankesätt. Vi har tillsammans med hjärnforkare och psykologer forskat kring cirkusens discipliner och låtit dem inspirera och utforma vårt sätt att se på ledarskap och företagsutveckling.

Vårt Uppkäftiga Engagemang, Solidariska Individualism och Kvalitativa Galenskap har lett till att 2 miljoner människor sett våra föreställningar, 400 000 med eller utan funktionshinder har tränat med Cirkör, en av de finaste konstnärliga högskoleutbildningar för cirkus i världen startades av Cirkör och en av Nordens mest internationellt turnerande scenkonstfenomen är en nycirkus.

Våra föreläsningar utgår från egna erfarenheter inom konstnärligt entreprenörskap, skapande och lärande.

”... att tänja på gränserna för vad som är möjligt tillsammans ter sig lätt när man samarbetar med Cirkus Cirkör. Roligt, utmanande och underhållande”

Agneta Josefsson, Agency Manager, Minnesota Communication

Prova-på
Tillsammans med våra Cirkörpedagoger utformar vi en dag där era medarbetare får träna både kroppen, hjärtat och hjärnan.

Cirkus Cirkörs arbets- och förhållningssätt handlar om alla människors lika värde. För oss är olikheter en tillgång som håller oss uppmärksamma på utveckling så att vi tillsammans kan bana nya vägar. Vi är intresserade av vad deltagarna kan – inte av vad de inte kan. Det är ett arbetssätt där lusten att lära är viktig och där tekniken, leken och kreativiteten går hand i hand.

Jongleringen stärker din koncentration och närvaro. Parakrobatiken fördjupar samarbetet. Luftakrobatiken är perfekt för att träna tillit. Lindansen visar direkt på hur viktig balans är i livet, lutar det över för mycket åt ett håll så faller du strax. Clownen är ständigt närvarande, skapar uppspelt stämning och lär dig att det inte är farligt att misslyckas.

Kontakta oss gärna för att få tankar och idéer till ditt egna unika event.