Folkets Hus och Parker

I över 20 år har Folkets Hus och Parker och Cirkus Cirkör samarbetat och erbjudit cirkus runt om i Sverige.

Cirkusträning

Sommarturné. Barn och unga tränar cirkus under fem dagar. De första fyra dagarna får deltagarna lära sig grunderna i nycirkusdisciplinerna: akrobatik, jonglering, lindans, trapets och parakrobatik. På den femte dagen hålls en alltid lika uppskattad uppvisning för kompisar och familjer.

Träna med Cirkus Cirkör, Sommaren 2021

Piteå  Öjebyns Sporthall 14-18 juni

Dalsjöfors Folkets Park 14-18 juni

Härnösand Murbergets Friluftsmuseum 20-24 juni

Göteborg Sandeklevshallen Bergsjön  21-24 juni – ABONNERADE PLATSER/INGEN BOKNING

Hedemora Folkets Park 28 juni-2 juli

Torslanda Kulturhuset Vingen 28 juni-2 juli

Ronneby Sporthall 5-9 juli

Hunnebostrand Kulturhuset Hav och Land 12-16 juli

Intresseanmälan görs på Folkets Hus och Parkers hemsida.

Folkets Hus och Parker är en folkrörelse med ca 500 medlemsföreningar som driver Folkets Hus, folkparker och festivaler i hela landet – alla viktiga och upp¬skattade mötesplatser och kulturbärare. Bakom mötesplatserna står tusentals eldsjälar, slitvargar och entusiastiska proffs – både ideellt engagerade och anställda. Vår vision är att skapa möjligheter för demokrati, samhällsut¬veckling, kulturupplevelser, nöjen, bildning och kreativt skapande genom att tillhandahålla attraktiva och angelägna mötesplatser och verksamheter för lokalsamhällets medborgare, där människans delaktighet och engagemang uppmuntras och tillvaratas. Folkets Hus och Parker är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation.