• Dropin-träning Cirkus Cirkör. Foto: Sima Korenivski Foto: Sima Korenivski
  • Dropin-träning Cirkus Cirkör. Foto: Johan Stomberg Foto: Johan Stomberg
  • Dropin-träning Cirkus Cirkör. Foto: Magnus Neideman Foto: Magnus Neideman
  • Dropin-träning Cirkus Cirkör. Foto: Linnea Svensson Arbab Foto: Linnea Svensson Arbab

Dropin-träning 2019

Dropin-träning på torsdagskvällar i Cirkörhuset, Cirkushallen.
Obs! Uppehåll under påsklovsveckan den 18 april!

Dropin-träningen är en öppen träning där du kan bestämma själv vad du vill träna! Det finns två pedagoger på plats som leder uppvärmning och ger tips och råd i mån av tid. Pedagogerna har också ansvar för säkerheten. Från och med vårterminen delar vi in dropin-passen efter ålder och du kan träna nycirkus eller parkour på båda passen precis som du själv önskar! Du som är förälder är välkommen att träna med dina barn även på tidiga passet för 7-12 år.

För dig som vill prova eller träna akrobatik, luftakrobatik, gå på lina och jonglera!
Och för dig som vill träna distanshopp, rolls och vaults!

Dropin-träning nycirkus och parkour torsdagar klockan 17.30-19.00 (ej kurs, ingen föranmälan)
Ålder: För dig 7-12 år. Föräldrar är också välkomna att träna med sina barn. (max 35 pers åt gången).

Dropin-träning nycirkus och parkour torsdagar klockan 19.15-20.45 (ej kurs, ingen föranmälan)
Ålder: För dig 13 år och uppåt. Unga och vuxna är välkomna att delta! (max 35 pers åt gången).

Kostnad
50 kronor träningsavgift per pass. Registrering sker på plats. Klippkort finns att köpa för 450 kr. Då blir 10:e gången gratis!
50 kr/år medlemsavgift Cirkus Cirkör ideell förening.
Frivilligt: Träningsförsäkring 150 kr/år.

Medlemskap
När du går på dropin-träningen så behöver du/målsman godkänna att du blir medlem i Cirkus Cirkörs ideella förening. Du som går/gått kurs eller varit på dropin-träningen under 2018 är redan medlem!

Försäkring
Basförsäkring: Cirkus Cirkör försäkrar alla som tränar på dropin-träningen med basförsäkring via Gymnastikförbundet. Basförsäkringen är en grundförsäkring ifall man skulle skada sig under träning.

Träningsförsäkring: Om man vill utföra volter och överslag (rotationer runt tväraxeln) så rekommenderar vi att man själv betalar en träningsförsäkring hos Gymnastikförbundet på 150 kronor per år. Den ger ett större skydd vid olycka än basförsäkringen. Vi administrerar detta åt er så mejla kurser@cirkor.se om ni är intresserade eller fyll i en blankett vid registreringen på dropin-träning. Vi kommer också lägga upp blanketten här så du kan skriva ut och fylla i i förväg om du önskar. Om du går Akrobatikkurs/Cirkörkurs på Cirkus Cirkör så har vi redan tecknat en träningsförsäkring åt dig. Om du är medlem i en gymnastik- eller parkourförening så kan de redan ha tecknat en åt dig.

Datum vår 2019
Torsdagar från och med den 7:e februari tom den 9:e maj.
Uppehåll den 28 februari, 21 mars, 18 april.

Lokal
Cirkushallen, Cirkörhuset, Rotemannavägen 22 i Alby.

Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se.

Dropin-träningen på Facebook