• Drop-in träning Cirkus Cirkör. Foto: Linnea Svensson Arbab Foto: Linnea Svensson Arbab
  • Drop-in träning Cirkus Cirkör. Foto: Sima Korenivski Foto: Sima Korenivski

Dropin-träning

Hösten 2017
Höstens dropin-träning startar 6 och 7 september. Uppehåll vecka 44.
Dropin-träningen är till både för dig som vill prova på nycirkus eller parkour för första gången och för dig som har tidigare erfarenhet. Träningen sker i vår stora cirkushall i Cirkörhuset och det finns två pedagoger på plats som tar hand om registrering och betalning, håller en gemensam uppvärmning och håller koll på säkerheten. Annars är dropin-träningen ingen lärarledd undervisning utan du får själv bestämma vad du vill inrikta dig på. Pedagogerna finns också till för att hjälpa dig till i mån av tid. Fråga dem gärna om tips och råd! Ingen föranmälan krävs, kom när du har tid och lust!

Dropin-träning nycirkus (ej kurs, ingen föranmälan) Start onsdag 6 september.
    För dig som vill prova eller träna akrobatik, luftakrobatik, gå på lina och jonglera!

• Onsdagar klockan 19.15-20.45. För dig från 13 år och uppåt. Både unga och vuxna är välkomna att delta. (max 35 pers åt gången).
    • Torsdagar klockan 17.30-18.45. För dig mellan 7-12 år. (max 35 pers åt gången).

Dropin-träning parkour  (ej kurs, ingen föranmälan) Start torsdag 7 september.
    För dig som vill träna distanshopp, rolls och vaults i Cirkushallen.

• Torsdagar klockan 19.00-20.30 För dig från 10 år och uppåt. Både unga och vuxna är välkomna att delta! (max 35 pers åt gången).

Kostnad
    50 kronor per pass. Registrering sker på plats. Klippkort finns att köpa för 450 kr. Då blir 10:e gången gratis!

Medlemskap
    När du går på dropin-träningen så blir du också medlem i Cirkus Cirkörs ideella förening.

Lokal
    Cirkushallen, Cirkörhuset, Rotemannavägen 22 i Alby.

Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se.

Dropin-träningen på Facebook