• Drop-in träning Cirkus Cirkör. Foto: Linnea Svensson Arbab Foto: Linnea Svensson Arbab
  • Drop-in träning Cirkus Cirkör. Foto: Sima Korenivski Foto: Sima Korenivski

Dropin-träning

Hösten 2017
Obs! Uppehåll för dropin-träningen på höstlovet den 1 och 2 november!
Dropin-träningen är till både för dig som vill prova på nycirkus eller parkour för första gången och för dig som har tidigare erfarenhet. Träningen sker i vår stora cirkushall i Cirkörhuset och det finns två pedagoger på plats som tar hand om registrering och betalning, håller en gemensam uppvärmning och håller koll på säkerheten. Annars är dropin-träningen ingen lärarledd undervisning utan du får själv bestämma vad du vill inrikta dig på. Pedagogerna finns också till för att hjälpa dig till i mån av tid. Fråga dem gärna om tips och råd! Ingen föranmälan krävs, kom när du har tid och lust!

Dropin-träning nycirkus (ej kurs, ingen föranmälan) Start onsdag 6 september.
    För dig som vill prova eller träna akrobatik, luftakrobatik, gå på lina och jonglera!

• Onsdagar klockan 19.15-20.45. För dig från 13 år och uppåt. Både unga och vuxna är välkomna att delta. (max 35 pers åt gången). Pedagoger på plats - Hamish Tjoeng och Moa Goliats
    • Torsdagar klockan 17.30-18.45. För dig mellan 7-12 år. (max 35 pers åt gången). Pedagoger på plats- Emanuel Axelsson och Sofia Larsson

Dropin-träning parkour  (ej kurs, ingen föranmälan)
    För dig som vill träna distanshopp, rolls och vaults i Cirkushallen.

• Torsdagar klockan 19.00-20.30 För dig från 10 år och uppåt. Både unga och vuxna är välkomna att delta! (max 35 pers åt gången). Pedagoger på plats- Emanuel Axelsson och Sofia Larsson

Kostnad
    50 kronor per pass. Registrering sker på plats. Klippkort finns att köpa för 450 kr. Då blir 10:e gången gratis!

Medlemskap
    När du går på dropin-träningen så blir du också medlem i Cirkus Cirkörs ideella förening.

Lokal
    Cirkushallen, Cirkörhuset, Rotemannavägen 22 i Alby.

Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se.

Dropin-träningen på Facebook