• Drop-in träning Cirkus Cirkör. Foto: Linnea Svensson Arbab Foto: Linnea Svensson Arbab
  • Drop-in träning Cirkus Cirkör. Foto: Sima Korenivski Foto: Sima Korenivski

Dropin-träning

Vårens dropin-träning på torsdagskvällar i Cirkörhuset.

Kom och prova på nycirkus och parkour i vår stora cirkushall i Cirkörhuset!
Dropin-träningen är en öppen träning där du kan bestämma själv vad du vill träna men där det finns två pedagoger som leder en uppvärmning och som ger tips och råd om du vill ha det. Pedagogerna har också ansvar för säkerheten. Dropin-träningen sker  till början av maj på alla torsdagar förutom:
1 mars (Sportlovsuppehåll)
29 mars (Påsklovsuppehåll)
19 april (Dans och Cirkushögskolan lånar Cirkörhuset)

Vi kommer ha nytt schema i vår som ser ut såhär:

Dropin-träning nycirkus torsdagar klockan 17.30-19.00 (ej kurs, ingen föranmälan)
    För dig som vill prova eller träna akrobatik, luftakrobatik, gå på lina och jonglera!
    Ålder: För dig från sju år och uppåt. Barn, unga och vuxna är välkomna att delta!
    (max 35 pers åt gången).

Dropin-träning parkour torsdagar klockan 19.15-20.45 (ej kurs, ingen föranmälan)
    För dig som vill träna distanshopp, rolls och vaults i Cirkushallen.
    Ålder:
    För dig från 10 år och uppåt. Barn, unga och vuxna är välkomna att delta! (max 35 pers åt gången).

Kostnad
    50 kronor per pass. Registrering sker på plats. Klippkort finns att köpa för 450 kr. Då blir 10:e gången gratis!

Medlemskap
    När du går på dropin-träningen så behöver du också bli medlem i Cirkus Cirkörs ideella förening. Från och med 2018 kostar medlemskap 50 kronor/år.

Lokal
    Cirkushallen, Cirkörhuset, Rotemannavägen 22 i Alby.

Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se.

Dropin-träningen på Facebook