• Dropin-träning Cirkus Cirkör. Foto: Sima Korenivski Foto: Sima Korenivski
  • Dropin-träning Cirkus Cirkör. Foto: Johan Stomberg Foto: Johan Stomberg
  • Dropin-träning Cirkus Cirkör. Foto: Magnus Neideman Foto: Magnus Neideman

Dropin-träning

Dropin-träning på torsdagskvällar i Cirkörhuset. Start 13 september.
Dropin-träningen är en öppen träning där du kan bestämma själv vad du vill träna! Det finns två pedagoger på plats som leder en uppvärmning och ger tips och råd om du vill ha det. Pedagogerna har också ansvar för säkerheten.

Dropin-träning nycirkus torsdagar klockan 17.30-19.00 (ej kurs, ingen föranmälan)
För dig som vill prova eller träna akrobatik, luftakrobatik, gå på lina och jonglera!
Ålder: För dig från sju år och uppåt. Barn, unga och vuxna är välkomna att delta!
(max 35 pers åt gången).

Dropin-träning parkour torsdagar klockan 19.15-20.45 (ej kurs, ingen föranmälan)
För dig som vill träna distanshopp, rolls och vaults i Cirkushallen.
Ålder:
För dig från 10 år och uppåt. Barn, unga och vuxna är välkomna att delta! (max 35 pers åt gången).

Kostnad
50 kronor träningsavgift per pass. Registrering sker på plats. Klippkort finns att köpa för 450 kr. Då blir 10:e gången gratis!
50 kr/år medlemsavgift Cirkus Cirkör ideell förening.
Frivilligt: Träningsförsäkring 50 kr/år.

Medlemskap
När du går på dropin-träningen så behöver du/målsman godkänna att du blir medlem i Cirkus Cirkörs ideella förening. Du som går/gått kurs eller varit på dropin-träningen under 2018 är redan medlem!

Försäkring
Basförsäkring: Cirkus Cirkör försäkrar alla som tränar på dropin-träningen med basförsäkring via Gymnastikförbundet. Basförsäkringen är en grundförsäkring ifall man skulle skada sig under träning.

Träningsförsäkring: Om man vill utföra volter och överslag (rotationer runt tväraxeln) så rekommenderar vi att man själv betalar en träningsförsäkring hos Gymnastikförbundet på 150 kronor per år. Den ger ett större skydd vid olycka än basförsäkringen. Vi administrerar detta åt er så mejla kurser@cirkor.se om ni är intresserade eller fyll i en blankett vid registreringen på dropin-träning. Vi kommer också lägga upp blanketten här så du kan skriva ut och fylla i i förväg om du önskar. Om du går Akrobatikkurs/Cirkörkurs på Cirkus Cirkör så har vi redan tecknat en träningsförsäkring åt dig. Om du är medlem i en gymnastik- eller parkourförening så kan de redan ha tecknat en åt dig.

Lokal
Cirkushallen, Cirkörhuset, Rotemannavägen 22 i Alby.

Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se.

Dropin-träningen på Facebook