Dropin-träning i cirkus och parkour

Dropin-träning nycirkus och parkour!

Tider våren 2022

• Drop-in träning i nycirkus och parkour onsdagar klockan 19.15-20.45 - Cirkushallen Alby
  • Drop-in träning i nycirkus och parkour torsdagar klockan 17.30-19.00  - Cirkushallen Alby
  • Drop-in träning i lindans och handstående söndagar klockan 15.30-17.00 - Cirkushallen Alby

På dropin-träningen kan du själv bestämma själv vad du vill träna! Det finns två pedagoger på plats som leder uppvärmning och ger tips och råd i mån av tid. Pedagogerna har också ansvar för säkerheten.

För att få träna på Drop-inträning behöver man vara minst 7 år och medlem i Cirkus Cirkör ideell förening. Medlemskap kan lösas på plats men det går fortare att gå till vår anmälningssida!

Medlemskap kostar 50 kr/år och träningsavgiften är 50 kr/gång.

Botkyrkabor har gratis inträde men måste betala ett medlemskap på 50kr/år för att ingå i vår gruppförsäkring.

Plats och ort

Cirkörhuset, Cirkushallen, Rotemannavägen 22 i Alby

Kontakt kursadministratör

Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se.
Håll dig uppdaterad på vår Facebooksida för Dropin-träningen: https://www.facebook.com/dropintraning

Tillgänglighet i Cirkörhuset

Det finns två parkeringsplatser för personer med nedsatt rörelseförmåga i närhet till Cirkörhusets entré. I Cirkörhuset är det till stor del fritt från trösklar och alla dörrar mäter minst 80 cm i bredd. Hiss till det övre planet finns. Dock saknas ramp för den nivåskillnad som finns på övre plan. Det finns en tillgänglighetsanpassad toalett. Cirkörhuset är delvis synskadeanpassat.