Dropin-träning i cirkus och parkour

Dropin-träning nycirkus och parkour!

På grund av Coronaviruset är dropin-träningen inställd hela våren 2020. Läs mer.

Tider hösten 2020

• Dropin-träning i nycirkus och parkour tisdagar klockan 17.30-19.00

• Dropin-träning i nycirkus och parkour onsdagar klockan 19.15-20.45

På dropin-träningen kan du själv bestämma själv vad du vill träna! Det finns två pedagoger på plats som leder uppvärmning och ger tips och råd i mån av tid. Pedagogerna har också ansvar för säkerheten.

Från och med hösten 2020 så behöver man skriva in sig på dropin-träningslistan en gång varje år.
I samband med inskrivningen så blir man medlem i Cirkus Cirkör ideell förening och försäkrad med Gymnastikförbundets BAS-försäkring, ifall man inte redan var det. Nya medlemmar får en faktura om 50 kr i medlemsavgift per E-post. Målsman gör anmälan för minderåriga deltagare.

Träningsavgift betalar man på plats. Det kostar 50 kr per deltagare och tillfälle!

Klippkort finns att köpa för 450 kr. Då blir 10:e gången gratis! Kortet köper du i Cirkörhuset i samband med träningen.

För dig som tränar mer avancerat rekommenderar vi Gymnastikförbundets Träningsförsäkring 150 kr/år.

Plats och ort

Cirkushallen, Cirkörhuset, Rotemannavägen 22 i Alby.

Kontakt kursadministratör

Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se.

Tillgänglighet i Cirkörhuset

Det finns två parkeringsplatser för personer med nedsatt rörelseförmåga i närhet till Cirkörhusets entré. I Cirkörhuset är det till stor del fritt från trösklar och alla dörrar mäter minst 80 cm i bredd. Hiss till det övre planet finns. Dock saknas ramp för den nivåskillnad som finns på övre plan. Det finns en tillgänglighetsanpassad toalett. Cirkörhuset är delvis synskadeanpassat.