Cirkusworkshop

ALLA KAN TRÄNA CIRKUS!

Under ledning av våra skickliga Cirkörpedagoger får deltagarna göra konster de inte visste att de kunde!

Vi kommer med cirkusutrustning och låter deltagarna prova på olika cirkuskonster; jonglering, akrobatik, balans och luftakrobatik. Pedagogerna uppmuntrar dem att i olika övningar våga mer, hitta sin balans, känna tillit och tilltro till andra. När deltagarna får pröva, öva och lyckas stärks deras självförtroende och självkänsla. Vår erfarenhet är att det de blir mest tagna och överraskade över efter workshopen är att allt faktiskt är möjligt – utifrån sina egna förutsättningar.

Vi jobbar mestadels ute på grundskolor runt om i Sverige men besöker även gymnasieskolor, grundsärskolor, förskolor (med Cirkuslek) och äldreboenden (med Sittcirkus).
 


Kulanpremien inom Stockholms stad!

Stockholms stad subventionerar Cirkus Cirkörs cirkusworkshops.
NYHET! Från 1 maj utökas Kulanpremien tillfälligt till 80 % i rabatt på aktivitetens ordinarie pris när den äger rum hos er på skolan för att underlätta barn och ungas möte med kultur under coronapandemin.

Aktiviteten ska äga rum 1 maj till 31 december och gäller så länge det finns medel kvar.

Läs mer här
 


Arrangörsfakta

Cirkusträningen pågår 60-90 min och vi kan ha max 3 pass/grupper på en och samma dag.

Lokal: Gymnastiksal eller liknande
Golvyta: ca 10x10 m
Bygg- och rivtid: 30 min

För skolor: Tre Cirkörpedagoger kommer på besök. De möter helst 25 (max 30) elever per pass. För särskoleklasser eller för grupper med elever med särskilda behov gäller max 15 elever per pass.
 


För bokningar och frågor kontakta oss

pedagogiskaprogram@cirkor.se

Linda: 08 555 537 34
Irene: 07 605 658 74