Barn & ung

Scenkonst på högsta nivå, för de mest kräsna kulturkonsumenterna – barn och unga.

Spelas just nu

Trassligt. Foto: Alex Hinchcliffe

Trassligt

Läs mer

Bloom
Foto: Klara G

Är du lärare?

Cirkuskonsten som pedagogiskt verktyg

Vår pedagogiska verksamhet görs för alla åldrar och årskurser, genom shower, prova-på-aktiviteter och workshops som bidrar till att skapa tillit, balans, samarbete och närvaro i olika grupper. Sånt vi tycker är livsviktiga kunskaper, helt enkelt.

Pippi på Cirkus

Pippi vände upp och ner på Cirkus i somras! Världspremiär 12 juli 2022

Tack för en fantastisk sommar på Cirkus!  

Cirkusliv

Plocka fram platsens magi

I sommar återvänder äntligen Cirkusliv! Cirkörs artister gör sig redo att åter börja invadera skolor över hela landet med konster som får både elever och lärare att vakna till. Först ut var i samband med Pippi på Cirkus – ja precis, utanför Cirkus på Djurgården.

Vår scenkonst vidgar föreställningsvärlden för barn och unga

Med vår scenkonst vidgar vi föreställningsvärlden för barn och unga, med upplevelser som överskrider gränser, bryter normer och chockar både oss själva och publiken. Väl medvetna om att barn och unga är de mest kräsna kulturkonsumenterna och skoningslösa kritikerna.
Tilde Björfors

Träna med Cirkör

I tio års tid har vi turnérat Sverige tillsammans med Folkets Hus och Parker på somrarna. Under en vecka får barn möjlighet att prova på cirkusträning och utvecklas både fysiskt och kreativt tillsammans med våra pedagoger.

Vi brinner för cirkuspedagogik

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!