Barn & ung

Scenkonst på högsta nivå, för de mest kräsna kulturkonsumenterna – barn och unga.

Spelas just nu

Pippi på Cirkus

Läs mer

Trassligt. Foto: Alex Hinchcliffe

Trassligt

Läs mer

Bloom
Foto: Klara G

Är du lärare?

Trassligt. Foto: Alex Hinchcliffe

Trassligt. Foto: Alex Hinchcliffe

Cirkuskonsten som pedagogiskt verktyg

Vår pedagogiska verksamhet görs för alla åldrar och årskurser, genom shower, prova-på-aktiviteter och workshops som bidrar till att skapa tillit, balans, samarbete och närvaro i olika grupper. Sånt vi tycker är livsviktiga kunskaper, helt enkelt.  

Pippi på Cirkus

Pippi vänder upp och ner på Cirkus i sommar! Världspremiär 1 juli 2022

Cirkus Cirkör och Björn Ulvaeus presenterar en musikalisk virvelvind utan skyddsnät som trotsar tyngdlagen med en svindlande ensemble och flygande orkester. Föreställningen rekommenderas från 7 år, men alla barn över 2 år är varmt välkomna. Längd: 1 timme och 15 minuter.  

Spelas endast under 6 veckor!

 

Bloom

Let yourself Bloom

Cirkus Cirkörs glada familjeföreställning bjuder in till en värld full av vänskap, akrobatik och klassisk musik. Längd: 60 minuter Föreställningen rekommenderas från 4 år och uppåt.

Cirkusliv

Plocka fram platsens magi

I sommar återvänder äntligen Cirkusliv! Cirkörs artister gör sig redo att åter börja invadera skolor över hela landet med konster som får både elever och lärare att vakna till. Först ut är i samband med Pippi på Cirkus – ja precis, utanför Cirkus på Djurgården.

Vår scenkonst vidgar föreställningsvärlden för barn och unga

Med vår scenkonst vidgar vi föreställningsvärlden för barn och unga, med upplevelser som överskrider gränser, bryter normer och chockar både oss själva och publiken. Väl medvetna om att barn och unga är de mest kräsna kulturkonsumenterna och skoningslösa kritikerna.
Tilde Björfors

Följ och ha koll på allt Cirkör gör!

När spelar Cirkus Cirkör i min stad? Var kan jag träna cirkus? Vad mer är på gång? Allt nytt och kul får du reda på via vårt nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad!