Aktuellt

Kurser hösten 2020 Cirkörhuset - Alby

Kursstart den 7 - 13 september 2020
Höstlov den 26 oktober - 1 november 2020
Kursavslutningar och öppna lektioner den 30 november till den 6 december

Läs mer

Lovkurser i nycirkus

Vi har populära och roliga lovkurser på höstlovet och sommarlovet. Läs mer.

Chilla med Cirkör 2020

På Chilla med Cirkör får du möjlighet att prova på nycirkus, träna parkour, hänga i våra chillouthörnor, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul!

Adress: Cirkus Cirkör, Cirkörhuset i Alby, Rotemannavägen 22, Botkyrka. Alla är välkomna 0-99+ år! God fika till självkostnadspris. Gratis entré.

Nytt för i höst, pga Covid-19, är att vi kommer att hålla två pass: Ett kl 14:00-15:30 och ett kl 16:00-17:30. Du behöver också bokar plats på passet. Det gör du på Sportadmin ca 1 vecka innan Chillatillfället. Chilla med Cirkör görs i samarbete med Botkyrka kommun. Chilla med Cirkör är på söndagseftermiddagar tre tillfällen per termin. Höstens Chilla med Cirkör startar i slutet av september.

Höstens Chilla-datum:

  • 27 september
  • 25 oktober
  • 29 november

Hitta till Cirkörhuset!

Med stöd av Botkyrka kommun & Hembla

hembla_BK_logo.png

Bor du i Botkyrka?

Många nycirkusaktiviteter finns nära dig till låg kostnad eller fri entré. Cirkus Cirkör har ett nära samarbete med Botkyrka kommun som betalar en del av kostnaden. Som Botkyrkabo får du tex 600 kr rabatt på alla terminskurser som äger rum i Cirkörhuset i Alby och höstlovskurs till ett betydligt lägre pris.

Kontaktinformation

Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se