You are here

Aktuellt

Twitter icon
Facebook icon

Aktiviteter Pedagogik och träning 2019

  Terminskurser höst 19 Cirkörhuset Alby och Vasa Real Odenplan
  15 maj Återanmälan för samma kurs och särskilda kurser. Mer info har skickas via mejl till vårens kursdeltagare. Dessutom startar anmälan för nya och gamla deltagare till nystartade kurser.
  20 maj. Återanmälan för kursbyten.
  27 maj. Nyanmälan till alla kurser.
  Läs mer

  Lovkurser
  Vi har populära och roliga lovkurser på höstlovet och sommarlovet. Sommarkurserna 2019 ligger nu uppe för bokning Läs mer.

  Terminskurser vår 19 Cirkörhuset Alby och Vasa Real Odenplan.
  Kursavslutning den 13-19 maj
  Vårens kursbokning har nu stängt.

  Bor du i Botkyrka?
  Många nycirkusaktiviteter finns nära dig med jättebra pris eller fri entré. Cirkus Cirkör har ett nära samarbete med Botkyrka kommun som betalar en del av kostnaden. Som Botkyrkabo får du tex 600 kr rabatt på alla terminskurser som äger rum i Cirkörhuset i Alby och betydligt billigare höstlovskurs.

   Folkets hus och Parker sommarkurser
   På somrarna har vi ett samarbete med Folkets hus och parker och har cirkusworkshops och cirkusshow runtom i Sverige Läs mer

   Chilla med Cirkör 2019
   På Chilla med Cirkör får du möjlighet att prova på nycirkus, träna parkour, hänga i våra chillouthörnor, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul!
   Adress: Cirkus Cirkör, Cirkörhuset i Alby, Rotemannavägen 22, Botkyrka. Alla är välkomna 0-99+ år! God fika till självkostnadspris. Gratis entré. Öppet mellan kl 14-18. Chilla med Cirkör görs i samarbete med Botkyrka kommun. Chilla med Cirkör är på söndagseftermiddagar tre tillfällen per termin. Höstens Chilla med Cirkör startar i slutet av september.

   Kontakt
   Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se