You are here

Aktuellt

Twitter icon
Facebook icon

Aktiviteter Pedagogik och träning 2019

  Terminskurser höst 19 Cirkörhuset Alby och Vasa Real Odenplan
  Höstens bokning är öppen.
  Läs mer och boka

  Prova-på-dag i Alby den 31 augusti
  Vi kommer ha en särskild prova-på-dag i Alby den 31 augusti.
  Prova våra populära pass i Cirkuslek, Nycirkus, Familjecirkus eller Akrobatik & Trampolin.
  Prova-på-passen är kostnadsfria men anmälan krävs. Obs! För att garanteras plats på någon av kurserna i höst behöver du göra en riktig bokning eftersom kurserna kan bli fullbokade innan prova-på-dagen den 31 augusti. Anmälan till prova-på-dagen sker genom vårt bokningsformulär i SportAdmin. (Prova-på-dagens aktiviteter ligger längst ner i formuläret)

  Lovkurser
  Vi har populära och roliga lovkurser på höstlovet och sommarlovet. Sommarkurserna 2019 ligger nu uppe för bokning Läs mer.

  Bor du i Botkyrka?
  Många nycirkusaktiviteter finns nära dig med jättebra pris eller fri entré. Cirkus Cirkör har ett nära samarbete med Botkyrka kommun som betalar en del av kostnaden. Som Botkyrkabo får du tex 600 kr rabatt på alla terminskurser som äger rum i Cirkörhuset i Alby och betydligt billigare höstlovskurs.

   Folkets hus och Parker sommarkurser
   På somrarna har vi ett samarbete med Folkets hus och parker och har cirkusworkshops och cirkusshow runtom i Sverige Läs mer

   Chilla med Cirkör 2019
   På Chilla med Cirkör får du möjlighet att prova på nycirkus, träna parkour, hänga i våra chillouthörnor, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul!
   Adress: Cirkus Cirkör, Cirkörhuset i Alby, Rotemannavägen 22, Botkyrka. Alla är välkomna 0-99+ år! God fika till självkostnadspris. Gratis entré. Öppet mellan kl 14-18. Chilla med Cirkör görs i samarbete med Botkyrka kommun. Chilla med Cirkör är på söndagseftermiddagar tre tillfällen per termin.

   Höstens Chilla med Cirkör:
   29 september
   27 oktober
   24 november

   Kontakt
   Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se