Aktuellt

Terminskurser vår 20 Cirkörhuset Alby och Vasa Real Odenplan

Vi har tagit det tunga beslutet att ställa in alla vårens kurser i Stockholmsregionen på grund av Coronapandemin. Vi kommer kontakta er deltagare under april månad för återbetalning av kursavgifter för inställda kurstillfällen. Läs mer

Kursstart den 10-16 februari
Sportlov den 24 februari - 1 mars
Påsklov den 6-12 april
Kursavslutning den 11-17 maj
Läs mer

 

Chilla med Cirkör 2020

På Chilla med Cirkör får du möjlighet att prova på nycirkus, träna parkour, hänga i våra chillouthörnor, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul!
Adress: Cirkus Cirkör, Cirkörhuset i Alby, Rotemannavägen 22, Botkyrka. Alla är välkomna 0-99+ år! God fika till självkostnadspris. Gratis entré. Öppet mellan kl 14-18. Chilla med Cirkör görs i samarbete med Botkyrka kommun. Chilla med Cirkör är på söndagseftermiddagar tre tillfällen per termin. Höstens Chilla med Cirkör startar i slutet av september.

Vårens Chilla-datum:

  • 23 februari
  • 29 mars Obs! Inställt på grund av Coronaviruset.  Läs mer
  • 26 april Obs! Inställt på grund av Coronaviruset.  Läs mer

Hitta till Cirkörhuset!

Med stöd av Botkyrka kommun & Hembla

hembla_BK_logo.png

Bor du i Botkyrka?

Många nycirkusaktiviteter finns nära dig till låg kostnad eller fri entré. Cirkus Cirkör har ett nära samarbete med Botkyrka kommun som betalar en del av kostnaden. Som Botkyrkabo får du tex 600 kr rabatt på alla terminskurser som äger rum i Cirkörhuset i Alby och höstlovskurs till ett betydligt lägre pris.

Lovkurser i nycirkus

Vi har populära och roliga lovkurser på höstlovet och sommarlovet. Läs mer.

Kontaktinformation

Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se