You are here

Aktuellt

Twitter icon
Facebook icon

Våren 2018

Vårens Chilla med Cirkör
På Chilla med Cirkör får du möjlighet att prova på nycirkus, träna parkour, hänga i våra chillouthörnor, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul!
Adress: Cirkus Cirkör, Cirkörhuset i Alby, Rotemannavägen 22, Botkyrka. Alla är välkomna 0-99+ år! Gratis entré. Öppet mellan kl 14-18. Chilla med Cirkör görs i samarbete med Botkyrka kommun.
Vårens Chilla-datum 2018:

 • Söndag 25 februari
 • Söndag 25 mars
 • Söndag 29 april

Terminskurser Cirkörhuset Alby och Vasa Real Odenplan.
Kursstart den 22-28 januari.
Sportlovsuppehåll den 26 februari- 4 mars.
Påsklovsuppehåll torsdag 29 mars tom onsdag 4 april.
Uppehåll på alla kurser onsdag 18 april tom måndag 23 april.
Kursavslutning den 2-6 maj för alla kurser utom parkourkurserna som har kursavslutning tisdagen den 24 april.
Läs mer och boka

Bor du i Botkyrka?
Många nycirkusaktiviteter finns nära dig med jättebra pris eller fri entré. Cirkus Cirkör har ett nära samarbete med Botkyrka kommun som betalar en del av kostnaden. Som Botkyrkabo får du tex 600 kr rabatt på alla terminskurser som äger rum i Cirkörhuset i Alby och betydligt billigare höstlovskurs.

  Sommarlovskurser i Cirkörhuset
  På somrarna brukar vi ha två nycirkuskurser- en period i juni respektive en period i augusti. Tid mellan kl 10-15.30. Vi tränar akrobatik, jonglering, parakrobatik, lindans och luftakrobatik under fem sommardagar. Sista dagen bjuder vi in vänner och släktingar till en solglittrande avslutningsshow och visar upp vad vi har lärt oss under veckan. Kursen passar dig mellan 7 och 14 år som är nybörjare eller har tidigare förkunskaper i cirkusträning. När sommarkurserna finns ute för bokning så släpper vi dem på bokningssidan. Om du vill bli meddelad när vi släpper sommarkurserna så kan du mejla kurser@cirkor.se så kommer du med på intresselistan och får ett mejl när det är dags för bokning.

  Folkets hus och Parker
  På somrarna har vi ett samarbete med Folkets hus och parker och har cirkusworkshops runtom i Sverige. Information om årets program och vilka orter som är aktuella i år läggs ut den 27 april på Folkets hus hemsida och det är även där man bokar.  Folkets hus och parkers hemsida.

  Kontakt
  Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se