You are here

Aktuellt

Twitter icon
Facebook icon

Terminskurser hösten 2017

Cirkörhuset Alby och Vasa Real Odenplan.
Kursstart 11-17 september.
Höstlovsuppehåll 30 oktober- 5 november.
Kursavslutning 4-10 december.

Vårterminen 2018
Vårens kurser släpps för bokning den 4 december klockan 10.00.  Kursstart v.4, den 22-28 januari. Läs mer och boka

Bor du i Botkyrka?
Många nycirkusaktiviteter finns nära dig med jättebra pris eller fri entré. Cirkus Cirkör har ett nära samarbete med Botkyrka kommun som betalar en del av kostnaden. Som Botkyrkabo får du tex 600 kr rabatt på alla terminskurser som äger rum i Cirkörhuset i Alby och betydligt billigare höstlovskurs.

Vårens Chilla med Cirkör
På Chilla med Cirkör får du möjlighet att prova på nycirkus, träna parkour, hänga i våra chillouthörnor, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul!
Adress: Cirkus Cirkör, Cirkörhuset i Alby, Rotemannavägen 22, Botkyrka. Alla är välkomna 0-99+ år! Gratis entré. Öppet mellan kl 14-18. Chilla med Cirkör görs i samarbete med Botkyrka kommun.
Vårens Chilla-datum 2018:

  • Söndag 25 februari
  • Söndag 25 mars
  • Söndag 29 april

Sommarlovskurser i Cirkörhuset
På somrarna brukar vi ha två nycirkuskurser- en period i juni respektive en period i augusti. Tid mellan kl 10-15.30. Vi tränar akrobatik, jonglering, parakrobatik, lindans och luftakrobatik under fem sommardagar. Sista dagen bjuder vi in vänner och släktingar till en solglittrande avslutningsshow och visar upp vad vi har lärt oss under veckan. Kursen passar dig mellan 7 och 14 år som är nybörjare eller har tidigare förkunskaper i cirkusträning. När sommarkurserna finns ute för bokning så släpper vi dem på bokningssidan.

Folkets hus och Parker
På somrarna har vi ett samarbete med Folkets hus och parker och har cirkusworkshops runtom i Sverige. Information om årets program och vilka orter som är aktuella i år läggs ut den 27 april på Folkets hus hemsida och det är även där man bokar.  Folkets hus och parkers hemsida.

Kontakt
Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se