You are here

Aktuellt

Twitter icon
Facebook icon

Höstterminen 2017
Höstens kurser börjar den 11-17 september. De tre första veckorna släpper vi in nya bokningar löpande och sedan stänger vi kurserna för terminen.

Vårterminen 2018
Vårens kurser släpps för bokning i december 2017. Mejla kurser@cirkor.se om du vill vara med på en mejllista och få information om exakt datum för kurssläpp. (Gäller nya deltagare. Höstens deltagare kommer få information om en särskild förtursperiod.)

Bor du i Botkyrka?
Många nycirkusaktiviteter finns nära dig med jättebra pris eller fri entré. Cirkus Cirkör har ett nära samarbete med Botkyrka kommun som betalar en del av kostnaden. Som Botkyrkabo får du tex 600 kr rabatt på alla terminskurser som äger rum i Cirkörhuset i Alby och betydligt billigare höstlovskurs.

Höstens Chilla med Cirkör
På Chilla med Cirkör får du möjlighet att prova på nycirkus, träna parkour, hänga i våra chillouthörnor, se på när andra tränar, fika eller bara umgås och ha kul!
Adress: Cirkus Cirkör, Cirkörhuset i Alby, Rotemannavägen 22, Botkyrka. Alla är välkomna 0-99+ år! Gratis entré. Öppet mellan kl 14-18. Chilla med Cirkör görs i samarbete med Botkyrka kommun.
Höstens Chilla-datum 2017:

  • Söndag 24 september
  • Söndag 29 oktober
  • Söndag 26 november

Sommarlovskurser i Cirkörhuset
På somrarna brukar vi ha två nycirkuskurser- en period i juni respektive en period i augusti. Tid mellan kl 10-15.30. Vi tränar akrobatik, jonglering, parakrobatik, lindans och luftakrobatik under fem sommardagar. Sista dagen bjuder vi in vänner och släktingar till en solglittrande avslutningsshow och visar upp vad vi har lärt oss under veckan. Kursen passar dig mellan 7 och 14 år som är nybörjare eller har tidigare förkunskaper i cirkusträning. När sommarkurserna finns ute för bokning så släpper vi dem på bokningssidan.

Folkets hus och Parker
På somrarna har vi ett samarbete med Folkets hus och parker och har cirkusworkshops runtom i Sverige. Information om årets program och vilka orter som är aktuella i år läggs ut den 27 april på Folkets hus hemsida och det är även där man bokar.  Folkets hus och parkers hemsida.

Kontakt
Vid frågor kontakta oss gärna på kurser@cirkor.se